05.07.08, 15:49
Prof.Rozpondek - Liberska (nie jestem pewna co do nazwiska) przyjmuje na
Nawrot 2A, mogę Was prosić o opinie?
Obserwuj wątek
    • jutycha Re: kardiolog 27.07.08, 09:39
      Tak jest bardzo dobra. Ale o ile szukasz kardiologa a nie pediatry to radzilabym
      doc. Moll. Przyjmuje na Zielonej 29 w MEDAX. Bylam u obu i gcy sie okazalo ze
      corka ma wade serca i tak profesor Respondek skierowala nas do doc. Moll.
      • jopi2 Re: kardiolog 29.07.08, 14:54
        Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź smile
        Właściwie to nie wiem czy u nas jest jakiś problem, pediatra parę tygodni po
        urodzeniu wysłuchała w serduszku szmery, które są podobno normalne u noworodków,
        nie mniej zasugerowała nam wizytę. A jak było w Waszym przypadku, jeśli możesz
        powiedzieć oczywiście.

Pozdrawiam
        • jutycha Re: kardiolog 29.07.08, 16:31
          U nas na wizycie patronazowej pediatra wysluchal szmery. Kazal sie nie rzejmowac
          bo to normalne. Ale jak bylismy na pierwszym szczepieniu to juz nie bylo to
          normalne. Trafilismy do profesor Respondek ona stwierdzila wade serca
          (niedomknieta przegrode miedzyprzedsionkowa). Mala byla mala slabo przybierala
          na wadze, tyle ze nie miala objawow siniczych. W naszym przypadku byla jeszcze
          szansa na samoistne zamkniecie dziurki. Ale po 2 wizytach i braku poprawy
          zalecila konsultacje u docent Moll. Skonczylo sie na tym ze 13 lutego 2004 roku
          Marysia przeszla operacje poniewaz jej ubytek byl duzy. Po tygodniu od operacji
          bylismy w domu. A dostanie namiarow na docen Moll bylo dla mnie problemem
          poniewaz jestem z Kutna. Tobie i Twojemu dziecku zycze wszystkiego dobrego.
          • jopi2 Re: kardiolog 30.07.08, 09:54
            Dziękuję..Wam również życzę wszystkiego dobrego!
            • jutycha Re: kardiolog 30.07.08, 09:57
              Napisz co u Was jak zdecydujecie sie na badania.
              • jopi2 Re: kardiolog 30.07.08, 10:00
                Jasne! smile na razie to chyba pójdziemy raz jeszcze do pediatry i jak nadal będą
                wątpliwości, to zdecydujemy dalej. Odezwę się smile
                A teraz z Córcią wszystko w porządku?
              • jopi2 Re: kardiolog 30.07.08, 10:07
                Z tego co piszesz wynika,że Pani prof. jest pediatrą a nie kardiologiem, dobrze
                zrozumiałam?
                • jutycha Re: kardiolog 30.07.08, 10:39
                  Tak. Kardiologiem jest doc. Moll. Bardzo sympatyczna kobieta. A nasza corcia
                  traktowana jest teraz jak zdrowe dziecko. Tyle ze jest chudziutka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka