magdalenadebkowska 16.11.08, 08:59 Dziewczyny powiedzcie gdzie warto wybrac sie do sklepu dzidziusiowego w Łodzi ale najlepiej zebym w jednym znalazla wszystko co niezbedne dla maluszka. Co sadzicie o "swiat dziecka" naprzeciewko manufaktury??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylpal13 Re: Dzidziusiowy sklep w Łodzi 16.11.08, 13:00 polecam Słoń na Pojezierskiej, obok tesco, i mama i ja na piłsudskiego 135, tam znajdziesz wszytsko Odpowiedz Link Zgłoś
majcikg Re: Dzidziusiowy sklep w Łodzi 16.11.08, 13:46 W Słoniu jest kiepska obsługa, ciężko cokolwiek się dowiedzieć, polecam Mama i ja, wszystko na miejscu a do tego rewelacyjni sprzedawcy, dobrze doradzą, znają się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenadebkowska Re: Dzidziusiowy sklep w Łodzi 16.11.08, 13:50 Dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
qpiska Re: Dzidziusiowy sklep w Łodzi 16.11.08, 14:04 Polecam też sklep "Słoń" na Rydza Śmigłego! Odpowiedz Link Zgłoś
monilen Re: Dzidziusiowy sklep w Łodzi 16.11.08, 14:50 ZDECYDOWANIE polecam sklep Mama i Ja na Piłsudskiego 135.Ogrrrooomny wybór zwłaszcza wózków i wszystkiego co niezbędne dla malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
madziamn1 Re: Dzidziusiowy sklep w Łodzi 08.01.09, 15:46 A ja z czystym sumieniem mogę polecic sklep na PRZYBYSZEWSKIEGO niedaleko RYDZA ŚMIGŁEGO. Z zewnątrz może niepozorny ale w środku znaleźc można wszystko no i nie ukrywajmy ceny niższe niż w SŁONIU i MAMA I JA. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_mrozi sklep 16.11.08, 15:57 Może już po fakcie, ale Również polecam "mama i ja". A na pewno odradzam "słonia" - wprawdzie robiliśmy tam zakupy dla pierwszego dziecka, ale wszystko jest Ok, dopóki wydajesz pieniadzę - przeżyliśmy gehennę upominania się o swoje prawa przy reklamacji wózka. Jeszcze wcześniej - mieliśmy problemy z łózeczkiem. Jeśli chcesz uniknąć problemów "po" (a z małym dzidzisusiem) - jak najdalej od "Słonia"! Weź pod uwagę też sklep internetowy (nie polecę jednego, bo korzystam z różnych) - wychodzi znacznie taniej, zwłaszcza, że pewnie szykujesz całą wyprawkę. Pooglądaj sobie "w realu", zamów przez Internet Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenadebkowska Re: sklep 16.11.08, 20:04 Dzieki za rady powiem szczerze ze wiekszosc rzeczy to juz mam generalnie chodzi o wozek lozeczko i jeszcze takie pierdoly Odpowiedz Link Zgłoś
monilen Re: sklep 17.11.08, 15:11 Wię jeśli chodzi o takie duże rzeczy jak łóżeczko i wózek to większego wyboru jak w Mama i Ja nie masz.Ewentualnie allegro.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dareczka1202 Re: sklep 17.11.08, 16:56 Kochana,my zakupki wszystkie-dosłownie robiliśmy w "Słoniu" na Rydza. Obsługa była świetna,doradzili-porozmawiali!Wybór też spory Polecamy i pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
agabim Re: sklep 25.11.08, 11:14 w mama i ja nigdy nie byłam, ciekawe... ale w słoniu tak, mają spory wybór. Można też spróbować w Dino na Piotrkowskiej, pewnie tam mają mniejszy wybór ale nie jest żle, można wybrać. ja tam kupowałam wózek spacerowy i dużo drobiazgów i pampersy bo mam blisko od pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
monilen Re: sklep 25.11.08, 15:09 Agam wierz mi że nie ma większego wybory wózków niz w mama i ja.Przerobiłam przed kupnem wyprawiki wszystkie sklepy ale zdecydowanie ten był najlepszy.W Dino jest duzo drożej bo na Pietrynie,na wózku ktory ja mam róznica była prawie 200 zł więc to sporoAle to tylko moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
monilen Re: sklep 25.11.08, 15:09 monilen napisała: Agabim,sorry > Agam wierz mi że nie ma większego wybory wózków niz w mama i ja.Przerobiłam prz > ed kupnem wyprawiki wszystkie sklepy ale zdecydowanie ten był najlepszy.W Dino > jest duzo drożej bo na Pietrynie,na wózku ktory ja mam róznica była prawie 200 > zł więc to sporoAle to tylko moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
majcikg Re: sklep 25.11.08, 16:18 Podpisuję się pod tym. A jestem na etapie sklepów dzieciorowych, także trochę się najeździłam Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander.koch Re: Dzidziusiowy sklep w Łodzi 15.01.17, 22:46 przez internet można wszystjiego kupić, tylko trzeba zapoznać się z info media-spolecznosciowe.crazylife.pl/niezbedne-informacje-na-stronie/ Odpowiedz Link Zgłoś