abakus2 18.05.04, 12:15 Czy ktoś wie gdzie taki cud można kupić w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edziecko_ulcik Re: Żytnia mąka 18.05.04, 12:20 tak w każdym sklepie ze zdrową żywnością ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
abakus2 Re: Żytnia mąka 18.05.04, 15:40 Ty to jednak genialna jesteś! Szukam od miesięcy a na to nie wpadłam) Dziękuję ULCIK NA PREZYDENTA! Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik4 Re: Żytnia mąka 18.05.04, 17:28 Zapytaj też w sklepie firmowym młynów krakowskich na ul. Ładnej (przecznica z Meissnera blisko skrzyżowania z Jana Pawła II). Widziałam, że mają spory wybór mąki. Odpowiedz Link Zgłoś
abakus2 Re: Żytnia mąka 18.05.04, 20:12 Bardzo dziękuję za namiary. Tropię tę mąkę, bo robię z niej zakwas i piekę chleb. Bardzo dobry, jeśli chcecie dam przepis. W drodze desperacji próbowałam zakisić mąkę przenną... oszczędzę wam opisu efektu)) Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
s.a.m.m.y Re: Żytnia mąka 18.05.04, 20:53 Jubilat, półki obok "stoiska" z chlebem naprzeciwko jedzenia kocio-psiowego. pozdrawiam sammy Odpowiedz Link Zgłoś
halina_mama_leny Re: Żytnia mąka 20.05.04, 15:25 Na Kleparzu w takich budkach z kasami i grochami. Odpowiedz Link Zgłoś
mopek1 Re: Żytnia mąka 20.05.04, 16:36 Hmmm.... A ja nie wiedziałam, że z tym problem i kupiłam po prostu w hipermarkecie, chba w realu Ale proszę o ten przepis na chlebek!!!!!!! Bardzo proszę!!!!!! dzięki Mopek Odpowiedz Link Zgłoś