Dodaj do ulubionych

Przedszkole 85 na ul. Staffa

17.05.06, 08:18
Czy macie jakies doswiadczenia w tym przedszkolu. Sluszalam dobre opinie, ale
chcialabym potwierdzic. Czekam na wszelkie informacje. Dzieki
Obserwuj wątek
    • nautika1 Re: Przedszkole 85 na ul. Staffa 17.05.06, 12:02
      Wiem, że to nie jest przedszkole samorządowe i za wszystkie atrakcje trzeba
      słono płacić, ale ma bardzo dobre opinie.
      • sylwinka_b Re: Przedszkole 85 na ul. Staffa 17.05.06, 12:45
        Podobno wlasnie to placenie nie jest wcale takie "slone". Ale to tylko
        zaslyszane opinie. Czekam na nowe informacje.
        • joazuza Re: Przedszkole 85 na ul. Staffa 22.05.06, 17:22
          to raczej dobre przedszkole, jest przekształcone od dwóch lat z samorzadowego
          ale w takim eksperymentalnym systemie miejskim, ze nie moga podnosic czesnego
          za bardzo i tylko za dodatkowe zajecia trzeba doplacac, ale zdaje sie nie tak
          duzo. znam troche pania dyrektor, jest Ok. Wiem tez, ze grono dosc zgrane i
          mile, a to wazne, moj maz bywa tam czasem ze studentami (sa blisko AP wiec
          wspolpracuja) i ma dobre zdanie o tym przedszkolu. Tyle moge napisac, ale
          zawsze jakby napisala mama dziecka to lepiej. smile

• atdk Re: Przedszkole 85 na ul. Staffa 01.07.06, 00:12
      nie wiem na ile jeszcze kogoś zainteresuje moja wypowiedź na ten temat, ale
      myślę, że informacje ą dośc istotne: czesne wynosi niecałe 300 zł. Oprócz
      czesnego nie ma żadnych opłat dodatkowych. Wszystkie zajęcia dodatkowe dla
      dzieci są opłacane z czesnego. Mój synek dopiero zacznie chodzić do tego
      przedszkola od wrzesnia, ale już w czerwcu raz w tygodniu odbywały sie
      popołudniami spotkania adaptacyjne dla dzieci. Atmosfera rewelacyjna, opiekunki
      przemiłe, a Pani dyrektor bardzo kontaktowa i rzeczowo odpowiada na wszystkie
      pytania przestraszonych rodziców. Na miejscu w przedszolu kilka razy w tygodniu
      są dyżury różnych specjalistów: pediatry, psychologa, logopedy, higienistki.
      Jeśli panie zaobserwuja jakiś problem, nie trzeba nigdzie z dzieckiem jeździć -
      wszystko na miejscu. Przedszkole mocno oblegane - w lutym 2006 już prowadzono
      zapisy na wrzesień 2007. Polecam wszystkim
    • celt Re: Przedszkole 85 na ul. Staffa 03.07.06, 08:52
      Jesli pytasz o przedszkole niepubliczne ISKIERKA, to koszt 270 zl za miesiac a
      w tym zawarte sa wszystkie zajecia dodatkowe. Przedszkole czynne jest od 6:00
      do 18:00 i serwuje dzieciom normalne posilki.
      Ja posylam tam corke od wrzesnia a w styczniu mialam problem z zapisaniem bo
      dzieci byl juz komplet choc w tym roku utworzono dwie grupy maluszkow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka