sylwinka_b 17.05.06, 08:18 Czy macie jakies doswiadczenia w tym przedszkolu. Sluszalam dobre opinie, ale chcialabym potwierdzic. Czekam na wszelkie informacje. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nautika1 Re: Przedszkole 85 na ul. Staffa 17.05.06, 12:02 Wiem, że to nie jest przedszkole samorządowe i za wszystkie atrakcje trzeba słono płacić, ale ma bardzo dobre opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwinka_b Re: Przedszkole 85 na ul. Staffa 17.05.06, 12:45 Podobno wlasnie to placenie nie jest wcale takie "slone". Ale to tylko zaslyszane opinie. Czekam na nowe informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
joazuza Re: Przedszkole 85 na ul. Staffa 22.05.06, 17:22 to raczej dobre przedszkole, jest przekształcone od dwóch lat z samorzadowego ale w takim eksperymentalnym systemie miejskim, ze nie moga podnosic czesnego za bardzo i tylko za dodatkowe zajecia trzeba doplacac, ale zdaje sie nie tak duzo. znam troche pania dyrektor, jest Ok. Wiem tez, ze grono dosc zgrane i mile, a to wazne, moj maz bywa tam czasem ze studentami (sa blisko AP wiec wspolpracuja) i ma dobre zdanie o tym przedszkolu. Tyle moge napisac, ale zawsze jakby napisala mama dziecka to lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
atdk Re: Przedszkole 85 na ul. Staffa 01.07.06, 00:12 nie wiem na ile jeszcze kogoś zainteresuje moja wypowiedź na ten temat, ale myślę, że informacje ą dośc istotne: czesne wynosi niecałe 300 zł. Oprócz czesnego nie ma żadnych opłat dodatkowych. Wszystkie zajęcia dodatkowe dla dzieci są opłacane z czesnego. Mój synek dopiero zacznie chodzić do tego przedszkola od wrzesnia, ale już w czerwcu raz w tygodniu odbywały sie popołudniami spotkania adaptacyjne dla dzieci. Atmosfera rewelacyjna, opiekunki przemiłe, a Pani dyrektor bardzo kontaktowa i rzeczowo odpowiada na wszystkie pytania przestraszonych rodziców. Na miejscu w przedszolu kilka razy w tygodniu są dyżury różnych specjalistów: pediatry, psychologa, logopedy, higienistki. Jeśli panie zaobserwuja jakiś problem, nie trzeba nigdzie z dzieckiem jeździć - wszystko na miejscu. Przedszkole mocno oblegane - w lutym 2006 już prowadzono zapisy na wrzesień 2007. Polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
celt Re: Przedszkole 85 na ul. Staffa 03.07.06, 08:52 Jesli pytasz o przedszkole niepubliczne ISKIERKA, to koszt 270 zl za miesiac a w tym zawarte sa wszystkie zajecia dodatkowe. Przedszkole czynne jest od 6:00 do 18:00 i serwuje dzieciom normalne posilki. Ja posylam tam corke od wrzesnia a w styczniu mialam problem z zapisaniem bo dzieci byl juz komplet choc w tym roku utworzono dwie grupy maluszkow. Odpowiedz Link Zgłoś