weronka77 24.10.06, 18:23 Droie mamy czy znacie jakiś fajny komis rzeczy dla dzieciaczków? Mam sporo "lapsiejszych" ubranek po córeczce i chciałabym je gdzieś ulokować i korzystnie sprzedać.Dziękuję za informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaireszta Re: Komis 24.10.06, 23:47 Ja znam trzy komisy ale na terenie Huty. Odpowiada ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Komis 25.10.06, 00:40 Ciucharenka nie przyjmuje nic ponieważ sami przywożą Wyjątkiem są ubrania dla dorosłych ale tylko MaxMara,Deni Cler i tym podobne.Huta może być-czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re: Komis 25.10.06, 03:07 Pierwszy komis jest na Centrum B tuz obok Banku PKO Drugi na os. Górali koło sklepu elektrycznego A trzeci na placu Bieńczyckim na piętrze koło sklepu z zabawkami Jest tez komis na os. Niepodległości, Złotej Jesieni(czarodziej), i na Kombatantów. Niestety dokładnych lokalizacji nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
madix1 Ciucharenka - gdzie dokładnie? 25.10.06, 07:53 Gdzie dokładnie znajduje się ta Ciucharenka? Chętnie bym się tam wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś
eelmer Re: Komis 25.10.06, 09:42 Moim zdaniem lepsze od komisu są aukcje internetowe (z doświadczenia), zobacz na Allegro: nieporównywalnie większa ilość osób obejrzy to co masz do sprzedania a w komisie też jest prowizja Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Komis 26.10.06, 02:02 ech a na Allegro też jest POza tym za dużo roboty ze zdjęciami-ja mam już tak że robię kilkanaście jednej rzeczy-zbliżenia,szwy,każdy fragment żeby nik nie poczuł się oszukany. Ciucharenka jest na Warszauera3 od 11 do 18 w sobotę neiczynne.Jutro albo pojutrze będzie Tom Tailor.Nowy) Odpowiedz Link Zgłoś
akve Re: Komis 26.10.06, 08:49 Jest b.dobry komis w Prokocimiu, na przeciwko szpitala, na ul.Kurczaba. Przyjmuja tylko lepsze ubranka,duzo firmowych.Maja tez nowe rzeczy,oczywiście wózki i cały "sprzet dzieciowy" Ale prowizja wynosi 28% plus 22%Vat. Trzeba się z tym liczyć,ze dostaniesz po kilka-kilnascie zł za ubranka.To max. Ale tez nie problemu ze zdjęciami i wysyłaniem rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dgor Re: Komis 27.10.06, 18:22 Jest też nowy sklep - komis na ul Teligii w Nowym Prokocimiu. Obszerny, nowiutki, czyściutki. Robi bardzo dobre wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika1975 Re: Komis 28.10.06, 20:05 nie czytałam wszystkich odpowiedzi.W centrum jest na ul.Lwowskiej zaraz przy styku z ul.Limanowskiego (w podwórku),w oficynie na pl.Wolnica v/v muzeum etnograficznego i na ul.Kurczaba początkowe numery w żółtym bloku Odpowiedz Link Zgłoś
tata1973 Re: Komis 29.10.06, 19:21 Zapraszam do swojego komisu na ul.K.Kołłątajowskiej 13 (w pawilonie obok Lewiatana), dokladna mapka na www.tuptus.of.pl Odpowiedz Link Zgłoś
turkus10 Re: Komis 09.11.06, 09:54 dgor, proszę podaj jakiś konktakt telefoniczny do tego komisu w Nowym Prokocimiu. Nie mogę nic na jego temat znaleźć w necie. Chciałam zapytać o godziny otwarcia i prowizję. A może Ty wiesz? Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś