25.03.05, 20:41
I CO MIAŁEM RACJĘ,ŻE WAS NIE KOCHA.OBRAZIŁ SIĘ NA PIŁKARZY CZY NA KLUB?KOGO
TERAZ ZATRUDNICIE?MOŻE LORENSA.DOKTOR FILIPIAK JUŻ POWOLI SZALEJE?APETYTY
BYŁY DUŻE,ALE Z MALAŁY IM WIĘCEJ MECZÓW ROZEGRALIŚCIE.TAK TRZYMAĆ TO ZNÓW
BĘDZIECIE JEŻDZIĆ NA WYJAZDY DO PIPIDÓWEK.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cyfra Re: STAWOWY IP: *.g.pppool.de 26.03.05, 15:14
      Ja myslalem Edziu zes ty potomek zomowca a tu niespodzianka bo masz cos z
      Urbana...
      • edward72 Re: STAWOWY 26.03.05, 19:19
        antenko,ja wywodze się z prawicy, a URBAN swymi uszami przykleił twoją
        cyfrę.ogladasz mecz ? i kto w tej reprezentacji gra SRACOVIA czy WIELKA WISŁA.
        • Gość: Cyfra Re: STAWOWY IP: *.g.pppool.de 27.03.05, 15:33
          Czlowiek wywodzacy sie z prawicy nie moze byc fanem czerwonego klubu pelnego
          samych konfidentow i bylych zomowcow...Chyba ze beles wtyka,ale sadzac po Twoim
          wieku na to jestes zamlody.
          Ja sie ciesze i jestem dumny ze Cabaj i Giza zostali powolani do kadry juz w 1
          roku gry w 1lidze.Nie zapominaj ze jeszcze dwa lata temu oni grali w 3 lidze..
          To jest ogromny sukces Stawowego i swiadczy o jego klasie trenerskiej.
          A ty z czego sie cieszysz?Z armi zacieznej?Zescie kupili gotowych/tylko na
          polska lige/zawodnikow?Policz wasze naklady finansowe,lata gry w 1 lidze i
          coscie osiagneli.....I nie osiagniecie nic na arenie miedzynarodowej z tymi
          emerytami nie chcianymi w podrzednych zachodnich klubach -Klos,Majdan,Kuzba itp.
          Was tylko ratuje FGranek z Zurawiem.Ale wedlug mnie juz niedlugo....
          • edward72 Re: STAWOWY 28.03.05, 21:11
            Cyferko ty o mnie się nie martw.Mam swój wiek i troche już przeżyłem i nie
            uciekałem jak ty do okupanta.czerwoni i izrael zawsze byli na Kałużżżżżżyjesteś
            dumny z Gizy i Cabaja?to powodzenia zostań ich sponsorkiem i prześlij im pare
            euro to wystarczy bo tyle są warci.gdybyś był w Polsce to po meczu
            reprezentacji wywiady udzielali prawdziwi reprezentaci jak Frankowski Kłos i
            Zurawski.I to są emeryci?Jak długo? popatrz na Kazka Węgrzyna hihihi.
            • Gość: Cyfra Re: STAWOWY IP: *.g.pppool.de 29.03.05, 15:55
              Edziu Frankowski,Zurawski dlugo we Wisle nie pograja i przyszli do niej jako
              uksztaltowani pilkarze.Klos to beznadzieja nie majacy miejsca w 1.FC
              Köln /spadkowiczu z 1 ligi/,ktory jest na polska lige ale nie puchary...
              A mysmy sobie kadrowiczow wychowali.Konkretnie praca Stawowego dala efekty.Od
              3ligi do kadry !I to jest sukces i jest sie z czego cieszyc!
              A Kazek /mimo swojego wieku/ to jest dwa razy lepszy od drewnianego Klosa.
              • Gość: drewniak Re: STAWOWY IP: *.veranet.pl 31.03.05, 20:50
                Wg.ciebie jak przychodzi do klubu ukształtowany piłkarz to jest źle? Oczywiście
                Cracovia wychowała sobie takich młodzików jak
                Drumlak,Citko,Węgrzyn,Bojarski,Bania,Wawrzyczek,Wiśniewski,Olszewski (dla
                ułatwienia dodam,że to 30 letni panowie,nawet jeden prawie 40 letni},
                wykształciła piłkarsko bo byli niedoświadczeni ,a ci pomogli w szybkim awansie
                z 3 ligi do ekstraklasy.Nijak sie nie moge dopatrzyć,których to kadrowiczów
                sobie wychowaliście ( Szwajdych ? ).Co do Kazka W. i Kłosa to chyba zapomniałeś
                dlaczego Kazek nie zmieścił sie już w kadrze Wisły i dlaczego Kłos akurat jest
                powoływany do kadry i w niej gra.Tylko debil tego by nie pojął.Nie
                wymienię,których cracoviaków nie chcieli w Fc Lucern,Hapoel i Arrau,Energie C.
                i Karlsruher,Vfl Hamm bo to marne kluby,ale ty oczywiście wolisz sie pośmiać z
                Kłosa.
                Wiemy,że Żurawski i Frankowski wiecznie grać nie będą w Wiśle i nikt z tego
                powodu nie robi tragedii.Tylko wy sie łudzicie,że coś z tego powodu
                zyskacie.Odejdą jedni,przyjdą nowi,młodsi.Nie ma ludzi niezastąpionych.
                Pompujcie dalej ten wasz pasiasty balon.Im większy ,tym głośniejszy będzie
                łomot.
            • Gość: Cyfra Re: STAWOWY IP: *.g.pppool.de 29.03.05, 15:58
              A zapomnialem Wisla zawsze byla przeciw komunie i w opozycji a ze pion
              gwardyjski,paly,zomo,sb,ub.....to wszystko dla niepoznaki zeby nikt nie
              zdemaskowal jej dzialalnosci konspiracyjnej....
        • Gość: dolfuss Re: STAWOWY IP: *.chello.pl 30.03.05, 23:42
          Nie wiedziałęm że po prawicy są takie wieśniaki jak na lewicy - no ale ty
          pewnie myślisz o Romanie Gertychu. Taka z niego prawca ja i z ciebie. Jesteście
          jednością
          • Gość: edward72 Re: STAWOWY IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:48
            DOLFUSS ,ty pewnie jesteś sprzymierzeńcem LEPERA bo organizujecie rozróby pod
            URZĘDEM MIASTA i do niedawna jeszcze płakaliście na SIOSTRY
            NORBERTANKI.Płaczcie dalej to dostaniecie.
            • Gość: dolfuss Re: STAWOWY IP: *.chello.pl 31.03.05, 16:51
              Wam to nie bylo dane bo jeszce do 2003 roku policja placila wam za stadion. Idź
              z Romanem ścigać czarownice
              • Gość: drewniak Re: STAWOWY IP: *.veranet.pl 31.03.05, 19:31
                Masz na myśli RoMana-nieustraszonego pogromce vlepek?A tak na marginesie czy on
                też jest twoim wychowankiem?
          • Gość: drewniak Re: STAWOWY IP: *.veranet.pl 31.03.05, 16:03
            Wieśniaki--nieźle powiedziane.I to mówi człowiek kultury?Wychowawca młodzieży?
            Mam szczęście ,że nie uczysz moich dzieci i nie nawracasz ich na
            jedynie "słuszne tory".A wydawałoby się,że nauczyciel powinien przedstawiać
            rzeczywistość obiektywnie(historie też),a to zwykły kibol i agitator.
      • Gość: drewniak Re: STAWOWY IP: *.veranet.pl 26.03.05, 23:17
        Cyferko,gratuluje ci wspaniałego występu Gizy i Cabaja w meczu z
        Azerbejdżanem.Chłopaki nieźle wymiatali....kurz na ławce.
        .

• Gość: Cyfra Re: STAWOWY IP: *.g.pppool.de 30.03.05, 22:49
          Drewniak nie odrazu Krakow zbudowano...Wielu by dalo/i to z Twojej Wisly/ aby
          modz na tej lawce posiedziec....
          • Gość: edward72 Re: STAWOWY IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:57
            wasi piłkarzyki z SRACOVI naprawde byli przydatni do meczu z
            AZERBEJDŻANEM ,żeby ponosić piłki GWIAZDĄ Z WISŁY .wczorajszy mecz troche
            zasmucił nasze GWIAZDY bo wasi kadrowicze z 3 ligii ,nie byli już brani pod
            uwagę, na to wychodzi,że nawet tak prostej czynności jak noszenie piłek nie
            potrafią dobrze wykonać.
            • Gość: asrymj Re: STAWOWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 23:59
              Tak Edziu - Ty trzydziestce stales sie 'GWIAZDOM' :))))
              • edward72 Re: STAWOWY 13.04.05, 09:25
                DALEJ JESTEM GWIAZDĄ I O MNIE NIE MUSISZ SIĘ MARTWIĆ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka