porzeczka5 30.05.22, 17:38 Mam takie objawy, pieczenie skóry twarzy, czerwone plamy na łokciach, ból gałek ocznych i głowy, swędzenie skóry nóg, bóle stawowe, morfologia i CR, op są ok, nie leczę się na nic, co to może być Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasegawa Re: Co to może być 03.06.22, 01:10 Jeżeli nie miałaś nigdy problemów ze zdrowiem i stało się to nagle to na 100% zakażenie. Stawy, oczy, skóra jedno z drugim i resztą nie mają nic wspólnego. Zrób morfologie, zwroc szczególną uwagę na ogół leukocytów i wyszczegolnione neutrocyty i limfocyty monocyty, wszystko poza normami- 100% zakażenie. U mnie przy ataku boreliozy neutrocyty były 8 (2-7 norma), a po 3 msc już 0.95 (2-7norma) limfocyty odwrotnie najpierw poniżej normy a po 3 msc powyżej. Im szybciej wyłapiesz co jest grane tym lepiej, bo choroby zakaźne bardzo szybko wyniszczają. Kup sobie greposept, wypij 20 kropel, jeżeli objawy sie nasilą to 100% borelioza, możesz dodać serrapeptaze na start 120 000 000 ui. Odpowiedz Link
hasegawa Re: Co to może być 03.06.22, 01:21 Wykonaj badanie WB na boreliozę (ujemny nie oznacza braku infekcji, dodatni lub graniczny z Twoimi objawami nie pozostawiłby wątpliwości) zrób też TSH wszystko przy górnej granicy i poza nią powinno Cię ukierunkować na boreliozę. U mnie przy boreliozie ten wskaźnik wariuje, a nigdy objawów niedoczynności nie miałem i nie mam. Odpowiedz Link
porzeczka5 Re: Co to może być 06.06.22, 19:00 Miałam podwyszone neutrofilie % norma od 40-70, wynik 71,8. Inne Eo, Baso i Mono % norma od 0,3 do 1,5, mój wynik 0,3 to tylko było podniesione Odpowiedz Link
wozny1234 Re: Co to może być 06.06.22, 10:44 Zachęcam do zrobienia diagnostyki i terapii w gabinecie Herbasol w Wrocławiu. Oni sprawdzają obecność patogenów, które osłabiają twój organizm. Odpowiedz Link
luiza9 Re: Co to może być 10.09.22, 23:52 Polecam się zgłosić do lekarza jak najszybciej i to on postawi ewentualną diagnozę. Ściągnij aplikację mojezdrowie24 i tam możesz umówić się do specjalisty. Warto dodawać też swoje objawy tam, żeby przedstawić je lekarzowi no i potem po wykonaniu badać wgrać je tam, żeby trzymać je w jednym miejscu. Odpowiedz Link