IP: *.uni / *.bs-ben.Uni-Marburg.DE 16.12.02, 12:51
Czy ktos wie, czy jesli kupuje sie bilet w pociagu,
obowiazuje wtedy wszystkie znizki tez? Chodzi mi o
znizke studencka 30%. NIe moge sie dodzwonic na info do
PKp wiec cala nadziej w was...

POzdr. i milego spotkania oplatkowego
Obserwuj wątek
    • peteen Re: pociagi 16.12.02, 12:54
      obowiązują, ale pamiętaj o 5 zetach za wypisanie biletu w pociągu

ps. z pociągów najbardziej pociąga mnie pociąg do alkoholu...
      • Gość: Mikołaj Re: pociagi IP: *.acn.waw.pl 16.12.02, 13:00
        > ps. z pociągów najbardziej pociąga mnie pociąg do alkoholu...
        ;)
      • Gość: Gatsby Re: pociagi IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.12.02, 13:04
        ogniste TGV:)
      • Gość: sabba pociagi wyjatkowo nie sexualne IP: *.Herder.Uni-Marburg.DE 16.12.02, 14:26
        Wielkie dzieki, o doplacie pamietam. Mam tylko obawy, ze konduktor mi zaspiewa jakas niewiarygodna sume, bo roznie sie dzieje na trasach miedzynarodowych. Bede jechac Hamburg - Krakow i po stronie polskiej chce ten bilet nabyc. Pewnie tez bede musiala miec zlotowki, no nie? Stres bedzie pewnie, zupelnie nie mam ochoty na ta jazde, a jeszcze mnie rodzina straszy ze napüadaja, bija i kradna w pociagach. Chcecie mnie tez postraszyc?

Pozdr.
        • viking73 Re: pociagi wyjatkowo nie sexualne 16.12.02, 14:46
          Gość portalu: sabba napisał(a):

Chcecie mnie tez postraszyc?

Częstuja alkoholem z domieszką usypiającą po której można się już nie obudzić.
          W tym czasie okradają Cię z całego majątku...

• Gość: sabba Re: pociagi wyjatkowo nie sexualne IP: *.Herder.Uni-Marburg.DE 16.12.02, 15:06

> Częstuja alkoholem z domieszką usypiającą po której można się już nie obudzić.
            > W tym czasie okradają Cię z całego majątku...
            >
            Ale jestes okrutny/a :))) Dzieki za MIkolajka spadajacego z przepasci:))))

Pozdr.
            • Gość: peteen ciesz się, że nie gwałcą (ostatnio) IP: *.pil.citynet.pl / *.pil.citynet.pl 16.12.02, 15:55
              ale swoją drogą podaj, którym pociągiem pojedziesz...
              ;c)
              • Gość: sabba Re: ciesz się, że nie gwałcą (ostatnio) IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.02, 18:19
                Gość portalu: peteen napisał(a):

> ale swoją drogą podaj, którym pociągiem pojedziesz...
                > ;c)

A co, wyjdziesz po mnie?:))))) A moze ktos mi poastytsuje juz od granicy? ;))
                Byloby milo i na pewno bezpiecznie.
                Ale mi tu rady dajecie. I co ja mam zrobic. Autobusem nie, bo niebezpiecznie i
                pijanstwo po drodze, autem tez nie bo kolejkli na granicy i slisko, samolotem
                tez niebezpiecznie, moze na piechote mam isc? Prawie 1000Km???? Ciekawe kiedy
                musialabym wyruszyc...
                Pozdr.
                • Gość: peteen pozostaje teleportacja... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 20:35
                  tak czy siak trzymam kciuki za szczęśliwy koniec drogi...
                  daj znać, jak już dotrzesz !
                  ;c)

ps. a będziesz w Krakowie dni parę, może jakieś piwko ?...
                  • Gość: sabba Re: pozostaje teleportacja... IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.02, 20:44
                    Gość portalu: peteen napisał(a):

> tak czy siak trzymam kciuki za szczęśliwy koniec drogi...
                    > daj znać, jak już dotrzesz !
                    > ;c)
                    >
                    > ps. a będziesz w Krakowie dni parę, może jakieś piwko ?...

Dzieki i dam oczywiscie znac, milo mi bardzo:))) Nie jade sama wiec mysle ze
                    mnie nie napdana:) W Krakowie komputer bedzie dla mnie w jakiejs kafejce
                    dostepny a nie wiem czy bedac w ukochanym miescie bedzie mi sie chcialo
                    siedziec przed ekranikiem, no chyba zeby sobie na Krakforum pobyc:)))

W Krakowie bede od 21.12 do 2 stycznia!!!!! HUrra!!! Na piwko dwa i wiecej
                    chetnie sie spotkam:)))) A w miedzyczasie milego oplatka zycze!
                    • peteen Re: pozostaje teleportacja... 16.12.02, 20:55
                      senkju i w zamian życzę tyż czegoś smacznego...
                      dawaj znać, kiedy masz ochotę na spotkanie - będziem !
                      btw. kafejka na józefa jest ściana w ścianę z "naszym" kolankiem nr 6, a
                      zatem...
                      :c)
                      • Gość: sabba Re: pozostaje teleportacja... IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.02, 21:06
                        Dzieki:))) Ja z Podgorza i kafejke mam zaraz na Rynku Podgorskim ale
                        kazimierzowskiej odwiedzic nie omieszkam. Szczegoly co do spotkania podam jak
                        przyjade, odpoczne, ochlone:))) Jak powdycham troche siareczki i innych
                        metali:))
                        Zreszta, jakby co, to patrz na skrzynke (swoja).
                        :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka