amoniak2 29.08.07, 08:46 Czy ktoś wie czemu dziś cały Targówek stał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rowerzysta Re: Korek IP: *.centertel.pl 29.08.07, 08:52 Na moście Grota był dzwon ,espero wjechało w citroena, dwa pasy zablokowane na środku mostu, totalna blokada toruńskiej ,brodna i modlinskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TARCHOMIN Re: Korek IP: 145.248.192.* 29.08.07, 15:29 Jadąc po 8 - Tarchomin całkowicie zapchany, Jagiellońska od Pożarowej w stronę Mostu Gdańskiego stała, co nie zdarzyło się od lat, za to Most Grota i Wisłostrada pusta prawie jak w pełni wakacji. Dlatego dziwi mnie, że to dzwon na Grota spowodował takie zamieszanie... Odpowiedz Link Zgłoś
tarchominka Re: Korek 29.08.07, 09:29 to prawda, Tarchomin stanął na amen, czy oprzyczyną naprawdę był ten wypadek na Grota ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też rowerzysta Re: Korek IP: *.centertel.pl 29.08.07, 09:57 Wypadek był bardzo poważny, citroen miał sprasowany cały tył ,tak jakby był z tektury, albo wpadł pod pociąg. Nie wiem czy były jakieś ofiary,ale jeżeli ktoś jechał na tylnym siedzeniu tego starej cytryny to mógł mieć niezłe kłopoty, Odpowiedz Link Zgłoś
tarchominka Re: Korek 29.08.07, 10:15 ok, rozumiem, tylko zdziwił mnie fakt, że gdy ja jechałam ok 8.10, to na Grota był zupełny luz, a ze Świderskiej kompletnie się wyjechać nie dało, w dodatku przy Żeraniu nie było policji, więc pomyślałam sobie, że przenieśli się na skrzyżowanie Dorodna/Modlińska i z tego powodu całkiem się wyjazd z Tarchomina zablokował (ja jechałam E-4 więc to tylko moje domysły, nie widzałam osobiście). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Korek IP: 83.238.103.* 29.08.07, 11:52 10 km jechałem 1,5 godzony. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Jak sie w miescie pruje 100km/h 29.08.07, 15:50 to tak jest. Idioci za kolkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dabek_kd Re: Korek 29.08.07, 17:20 dokładnie dziś była masakra jechalem do pracy 1 zwykle 30 minut szok, szok mam nadzieje ze to tylko przez wypadek a nie codzienność czekająca mieszkańców Tarchomina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-4 Re: Korek IP: *.rajskanet.pl 29.08.07, 19:16 Nie piszcie tak ochoczo, że to wypadek był przyczyną korka. Jeszcze HGW przeczyta, że tak nam się dobrze jeździ, (poza momentami stłuczek), że zrezygnuje ze swoimi urzędasami z budowy Mostu Północnego. To nie wypadki przedłużają nam codziennie dojazdy do pracy, tylko nieróbstwo Ratusza i jego spółek. Trzeba to podkreślać na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Korek 29.08.07, 20:33 Jechałam tuż przed 9 - Modlińska stała od "Gminy" niemal, nad Kanałem Żerańskim - w miarę, o dziwo! Potem chwila rozpędu do FSO i stop - cała Jagiellońska stała. Skręt przed Mostem Gdańskim i Rondem Starzyńskiego - jakoś się jechało pomalutku, od Ratuszowej dopiero normalnie. Przy ZOO byłam o 10... Odpowiedz Link Zgłoś