mrug 25.06.06, 12:13 Nie da Ci matka, nie da kochanka Tego, co może dać Ci bobowa mieszanka! Bobownicy wszystkich krajów łączcie się! Nasz czas już nastał! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:15 Znowu bedą trabic na alarm,że powietrze w Krakowie jest zanieczyszczone 90% ponad normę!!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!!Pierogi z bobem!!! 25.06.06, 12:16 Bób jest dobrem samym w sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:16 mówisz ze bób juz sie nadaje do spożycia? ja narazie sie tylko na mrożony nadziewam.. wiela za świerze boby w tem roku krzyczo? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:17 Jeszcze za dużo. Ale woreczki się już na straganach pojawiły... Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:26 to my idziemy chodzic po przejsciu dla pieszych Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:27 Tylko w tym szale, uczepiona kurczowo grzywy, jedna bobowa roślinka się uratuje, niosąc dar swój strączkowy na inne kontynenty... Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:28 niczym jutrzenka swobody i strzelającego wypróżnienia Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:30 I wszystkie narody zjednoczą się pod jednym, bobowym sztandarem. I nastanie światłość... Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:33 mrug napisał: > I nastanie światłość... ekogaz? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:35 Zawsze znajdzie się jakiś oszołom z zapałkami... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:34 i jedno wielkie soczyste pruuuu a jak się atmosfera globalnie ociepli Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:35 W takiej atmosferze życie się narodziło. Dużo metanu... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:36 Bedziemy samowystarczalni przez parę miesięcy!!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:19 na straganach pod twoją meliną warzywa kosztują jak by byly importowane z kuby i selekcjonowane przez dziewice, kazde z osobna myte i paczkowane. ale tak czy tak spytam ile konkretnie małorolni se krzyczą za paczuszke zielonego szczescia kulinarnego? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:22 Pod moją meliną strach cokolwiek kupować, bo tam same towary luksusowe mają, dwa razy droższe niż normalne.;) Dokładnej ceny nie znam, ale między 5 a 10, z tym, że raczej bliżej 10... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:38 jeden ojciec przyjaciół mojej rodziny, były sąsiad, tam przedawał on był znany z tego, że jest raczej chciwy Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:45 piszę że chciwy ale tam jeszcze truskawy obite były jabka zmarszczone od strony koszyka gruszki sama mąka puste orzechy koneser-sprzedawca Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:48 Są entuzjaści. A po zakupach na wycieczkę do Huty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: !!!Bób!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 12:28 Co to bób? Czy to może bober? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: !!!Bób!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 12:40 Nie w kręgach, tylko unas w Bobinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: !!!Bób!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 12:43 W Eldorado? Nie czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:38 widze ogromna mozliwosc rozwiazania wszelkich problemow energetycznych 8-) W kazdym razie jesli chodzi o gaz, nikt juz kurka nie zakreci 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:44 Zapełniajmy dureź!!Będzie gaz na zimę!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:51 te poszły na z polaru blezerki wykopiemy z ogródków stare butelki po mleku i kefirze co to z dziadapradziada Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:53 Owinięte w naoliwione szmaty? Musiały się kiedyś przydać... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:59 niech sie pięknie toczy wianek na krawędzi oj piękne ma oczy krakowianka emsi ze śpiewnika rodzinnego DJ Boba Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:44 pomidory i truskawki tez, ale hydroponika dziala caly rok, a i panstwa trzeciego swiata by mogly reke przylozyc do rozwiazywania problemow energetycznych 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:51 A wtedy, czas umierać. Wiosna, lato, jesień, zima... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:43 Ludzie!!Gaz to jedno a te sterty kupek..to co???? Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 12:48 mrug napisał: > Nasz czas już nastał! no nie powiem, zjadłbym tochę, tylko jeszcze chyba nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: !!!Bób!!! 25.06.06, 17:34 Też widziałam. Cena to jedno, a druga sprawa,to to, że niedojrzały bób jest bez smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: też chcę 25.06.06, 20:59 nie wiem a w skrzynce nie mam wyślij, pliiiizzz chcewiedziechcewiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 05.07.06, 13:35 Uprzejmie donoszę, że pod Halą Tergową bób po 5 złotych ( w porywach do 4,50). Nie moge się ruszać... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 05.07.06, 13:40 Ambrozja...Oczywiście, odpowiednio dobrze zrobiony. Twardawy, aczkolwiek już nie surowy. Idealne proporcje soli. Piewsze kilkanaście bob-ków zjedzone ze skórką, żeby się ponapawać aromatem. Dalsze kilka kilogramów już bez...A potem świat staje się lepszy i bez wojen... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 05.07.06, 13:44 Zamierzasz zakupić większą partię bobu i poszukujesz dodtkowego miejsca?;) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: !!!Bób!!! 05.07.06, 13:47 Zamierzam spożyć większą ilość bobu, a doświadczenie z lat poprzednich uczy, że po spożyciu własny brzuszek samemu trudno unieść:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 05.07.06, 13:49 Bo bób je się leżąc do góry brzuchem.;) Znana prawda ludowa...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 05.07.06, 13:55 No nie wiem...mogłabyś którymś nie trafić, a to grzech!;) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: !!!Bób!!! 05.07.06, 13:58 Rzeczywiście. A okazji do grzechu należy, jak wiemy, unikać..;) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: !!!Bób!!! 05.07.06, 14:01 no to od grzechu zależy jak mały to piekiełko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 05.07.06, 14:09 Nawet ksiądz na religii ostrzega przed bobem!;) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: !!!Bób!!! 05.07.06, 14:14 Do kraju tego, gdzie kruszynę bobu podnoszą z ziemi przez uszanowanie dla darów Nieba - tęskno mi, Panie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lEn Re: !!!Bób!!! IP: *.leuk.ses-americom.net 05.07.06, 17:44 kurde ! powiedzcie mi pliss ile trwa bob - znaczy sie czy jak przybede do kraju za 2 tyg. to mi cos jeszcze zostanie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: !!!Bób!!! 05.07.06, 18:08 cos czuje ze bedziesz skazany na mrożonki:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lEn Re: !!!Bób!!! IP: *.leuk.ses-americom.net 05.07.06, 18:20 nie strasz !! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 10.07.06, 10:12 Mam już wszystkie objawy zespołu odstawiennego. Potrzebuję BOBU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 11.07.06, 10:40 Uprzejmie informuję, że bób pod Halą nadal po 4,50... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 13.07.06, 10:37 ropusznik napisał: > u mnie na rewirze po 4 > Podróba... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 13.07.06, 10:44 Taki jest najlepszy. Tylko się świeci w nocy po nim... Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: !!!Bób!!! 13.07.06, 10:53 i dobrze, na prundzie zaoszczedzic mozna Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Z przykrością stwierdzam... 29.07.06, 20:12 ...że milowymi krokami zbliża się koniec bobowego szaleństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 11:26 Ponoć są kraje na tym świecie, gdzie bób jest dostępny przez cały rok... Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 11:28 Właśnie kończę kolejne 1/2 kg. Mrożony bo mrożony, ale jest Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 11:28 a u nas niby nie? Niby styczeń, a bób jadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 11:32 Okłamali Cię. To nie był bób...już nigdy nie będziesz taka jak dawniej... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 11:44 to chyba stąd to xyz3x...O Boże! Jest na to jakieś lekarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_may Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 12:26 Substytut, ale dobry. XYZ - nie przejmuj sie idiotką Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 12:33 będę się przejmować, gdy zacznie mi prawić komplementy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz3x [...] 14.01.07, 16:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 17:59 xyz3x i co o tobie mozna powiedziec. Wyzywasz ludzi od idiotow, chamów masz ku temu racjonelne powody, prócz chamstwem na chamstwo. To ni jest dobra metoda Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 18:01 nie wiesz? To słowa adekwatne do sytuacji. Najwyżej epitety. Ale to, co napisała sandra, to już straszne chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz3x Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 18:33 Dziwne, czego nie napiszesz tego do sandry, która pierwsza nazwała mnie idotką i której post nadal tkwi, a mój został skasowany. Dziwne, coo? Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 18:45 Kiko zacznij być normalną kobietą, to nikt do Ciebie nie bedzie miał o nic pretensji. Nie wyzywaj, nie przezywaj, nie prowokuj. Pamietasz w dzieciństwie było takie powiedzenko" kto sie przezywa, tak samo sie nazywa", sama prowokujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz3x Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 18:53 rozumiem, że nie zrozumiałaś tego co do ciebie napisałam! To czyni naszą rozmowę beznadziejną... Nie chcesz przyjąć do wiadomości, że to ja jestem nieustannie atakowana i obrażana. Moje odpowiedzi w zwiazku z tym muszą trzymać się określonej konwencji! Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 19:00 Ja zrozumałam co napisałaś, ale z tego co widzę to Ty atakujesz, a nie Ciebie atakują. Ataki na Ciebie są następstwem twoich ataków na innych Odpowiedz Link Zgłoś
xyz3x Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 19:05 próbowałam już kilka razy przerwać tę "samonapędzającą się kulę śniegową". Ale "Oni" nie są tym zainteresowani, prowokują dopóty, dopóki nie wyniknie jakaś awantura! Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 19:27 Nie reaguj, pisz sensownie i bez agresji. Powoli, powoli się zmieni. Narobiłaś tyle bałaganu, że nie licz, że szybko, ale się zmieni. Odrobina dobrej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz3x Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 20:29 Dzięki za dobre rady, ale nie zawsze można nie reagować...Nie rozumiem pojęcia - bałagan. Dla mnie ciekawe forum, to forum spontaniczne, pełne różnych, ciekawych opinii, ścierania się poglądów, wszystko to w jakim takim, względnie przyzwoitym, słodko-kwaśnym sosie. Natomiast wsłuchiwanie się w zdanie takiego petena i mu podobnych oraz basowanie im, żeby się broń Boże nie wychylić, nawet jak myśli się zupełnie inaczej...To mierzi mnie absolutnie i zawsze mierziło, w każdej sytuacji, również w realu. I jakoś nie skończyłam pod mostem... Ta galicyjska hierarchia, to zaborowe piętno, ta pokorna krakowska układność przyprawia mnie o mdłości. To mówienie tak, żeby sę nie narazić, unikanie klopotliwych tematów, to nie dla mnie.... A poza wszystkim forum to również rodzaj zabawy, niekoniecznie zawsze trzeba o wszystkim tak bardzo serio ??? Chyba za bardzo się rozgadałam... Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 20:41 Masz rację, ale mozna się obejśc bez wyzywania, a Ty w tym przodujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 21:31 takie wyzwiska jak limba karłowata,toto, bura suka, krówsko itp. to kaszka z mleczkiem??? Jakoś niewiele osób oponowało i stawało w mojej obronie.... Ach, dajmy już temu spokój..... Doceniam Twoje konsyliacyjne próby. Miejmy nadzieję, ze będzie choć trochę lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 22:10 kikoo1 napisała: > takie wyzwiska jak limba karłowata,toto, bura suka, krówsko itp. to kaszka z > mleczkiem??? Jakoś niewiele osób oponowało i stawało w mojej obronie.... nie, to nie jest kaszka z mlekiem. Ale jakoś nie mam ochoty stawać w tej obronie, skoro otrzymuję od ciebie epitety jak: szmata, rura, syfiara, wymóżdżona menda, czy poczciwy rzep. Choć nigdi, NIGDY, nie potraktowałam cię żadnym takim, ani podobnym wyzwiskiem. Zarzucam ci chamstwo, hipokryzję, prostactwo, ale nie wyzywam. Widzisz różnicę? Nie robię tego, bo mam pewne opory. Ale jestem w stanie zrozumieć peteena, czy innych, którzy tych oporów nie mają. Niby w imię czego? Ty błotem, oni różami? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 [...] 14.01.07, 22:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 22:37 po pierwsze: po co więc wyzywasz? po drugie: moja działalność jest odpowiedzą na twoją działalność. Po co się oburzasz chamstwem - jakim prawem? Przy tym jak odnoisz się do wszystkich innych? Nie pamiętasz swego chamstwa, więc ci przypominam. Inna sprawa, że ty twierdzisz, że twoje wyzwiska nie są chamstwem, a tylko epitetami, reakcją adekwatną do sytuacji. Nie, to chamstwo! Po co agresywnie wyśmiewasz innych,ich ortografię dajmy na to? Ty? Też popełniasz błędy. Ale innych wyzywasz od analfabetów, prostaków, czy kacapów. Twierdzisz, że nigdy nie zaczynasz pierwsza? Przypominam ci wówczas, że jednak zaczynasz. Ośmieszasz innych, zarzucając im głupotę? Przypominam ci więc twoje bezmyślne wypowiedzi. Nazywasz polskiego robolem, wyśmiewasz Kubę, że pracuje poza Polską, że jest szklarzem (co nie jest prawdą). To jest wyjątkowo podłe. Pytam więc, jaką pracę ty wykonujesz, że ich pracą tak gardzisz? To jest coś, czego nigdy się nie robi. Zobacz, gdy opublikowano twoje zdjęcie, Kuba stanął w twej obronie, bo właśnie takich rzeczy się nie robi. Choć cię nie lubi. Czy ty tak umiesz? Ostatnio szydziłaś z czytelnictwa giepeha. Jakim prawem i na jakiej podstawie? Co ty wiesz o jego oczytaniu? To, że nie odpowiada na twoje zaczepki nt czytelnictwa świadczy tylko o tym, że nie widzi w tobie partnerki to takich rozmów. itd, itp Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: !!!Bób!!! 14.01.07, 22:59 ależ jaką burzę? Właściwie nie wiem, po co piszę. To jak gadanie do ściany. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 [...] 14.01.07, 22:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz3x Dlaczego tak kręcisz i kłamiesz, xyz ???? 14.01.07, 23:57 Każda sprawa o której piszesz to kłamstwo!!!! Dosłownie każda!!!! Jesteś naprawdę chora, powinnas się leczyć! Duzo Zdrowia na koniec Ci życzę. Medycyna wiele dziś może! Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: Dlaczego tak kręcisz i kłamiesz, xyz ???? 14.01.07, 23:58 I jak Cię lubić? Staram się, ale się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Dlaczego tak kręcisz i kłamiesz, xyz ???? 15.01.07, 00:00 krowy się doi, a nie lubi... ps. napisz krowie: nastąp się, to zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
xyz3x Re: Dlaczego tak kręcisz i kłamiesz, xyz ???? 15.01.07, 00:04 Nie musisz mzrr, trzymaj z tą chorą kłamczuchą. Jak bedziesz jej przytakiwac, to może bedzie ok. Do mnie raczej już nie pisz lepiej. Niewiele albowiem zrozumiałaś albo nie chcesz zrozumieć, co na jedno w tym przypadku wychodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Dlaczego tak kręcisz i kłamiesz, xyz ???? 15.01.07, 00:17 Niestey to prawda, szkoda, że tego nie widzisz. Każdy to potwierdzi, ale coż z tego, skoro ty zaraz uznasz, że to instynkt stadny, albo podlizywanie. Acha, nie nienawidzę ciebie. Jest mi ciebie bardzo, bardzo żal. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz3x Re: Dlaczego tak kręcisz i kłamiesz, xyz ???? 15.01.07, 00:33 Dedykuję ci rodzynek twojego idola: • Re: Dlaczego tak kręcisz i kłamiesz, xyz ???? peteen 15.01.07, 00:00 + odpowiedz krowy się doi, a nie lubi... ps. napisz krowie: nastąp się, to zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Dlaczego tak kręcisz i kłamiesz, xyz ???? 15.01.07, 00:36 ja idę spać i tobie radzę to samo. Nie chce mi się już z tobą użerać. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: !!!Bób!!! 31.05.07, 12:29 widziałem wczoraj na kleparzu, we woreczkach bób se leżał Odpowiedz Link Zgłoś