Dodaj do ulubionych

urodziny...

27.11.11, 22:55
Moja Kasia w grudniu obchodzi swoje czwarte urodziny. Dotychczas zawsze przygotowywalam jej urodizny sama u nas w domu, ale mysle, zeby tym razem zrobic urodziny z pompa. Czy mozecie polecic jakies firmy ktore organizuja urodziny dla dzieci, z animatorami, moze w gdzies w restauracji albo nawet w domu - gdyby go fajnie udekorowali. jaki to moze byc koszt? jestem z warszawy.
Obserwuj wątek
    • dzidzia_ch Re: urodziny... 28.11.11, 09:52
      podaj dzielnice w ktorej ma byc restauracja,Warszawa jest dosc duza smile
      • bayer100 Re: urodziny... 28.11.11, 22:42
        mokotow najchetniej
        • ally-mcbeal Może wujek google pomoże :-) n/t 29.11.11, 11:22

• camel_3d Re: urodziny... 29.11.11, 11:38
      bayer100 napisała:

> Moja Kasia w grudniu obchodzi swoje czwarte urodziny. Dotychczas zawsze przygot
      > owywalam jej urodizny sama u nas w domu, ale mysle, zeby tym razem zrobic urodz
      > iny z pompa.

dla czterolatki??? straszne...

no ale nie wazne.. wpisz po prostu "organizowanie urodzin, przyjec itd..." w googlach.
    • 1katarynka Re: urodziny... 29.11.11, 12:06
      Ja mieszkam na Woli i my co roku urządzamy urodziny dla chłopców w sali zabaw Inca Play która mieści się w centrum handlowym Blue City, jest piękna duża sala, kolorowe salki urodzinowe, można urządzać zabawy tematyczne i całą imprezę prowadzi pani animatorka.
      • marekwarszawianin Re: urodziny... 01.01.15, 22:46
        Urodziny dla dzieci Warszawa - Wspaniałą imprezę urodzinową dla dziecka można zorganizować w Fun Parku Digiloo. Mają ogromny wybór salek urodzinowych dla dzieciaków, dla dorosłych jest restauracja w której znajduję się antresola z widokiem na całą Salę zabaw. W obiekcie jest też paintball laserowy oraz ścianka wspinaczkowa. Wspaniałe miejsce na spędzenie wolnego czasu lub zorganizowanie imprezy urodzinowej dla dziecka! http:/funparkdigiloo.pl
        • klapciuch26 Re: urodziny... 30.04.15, 12:03
          My w tym roku korzystaliśmy z kidsFun- gra miejska dla dzieci z Rodzicami. Było fajnie, bo zrobili nam grę śladami Frozen więc moja Marysia była zachwycona smile
    • littlechefwarsaw Re: urodziny... 09.09.15, 18:12
      Ósme urodziny Kasia może obejść w studiu kulinarnym dla dzieci Little Chef na Mokotowie. Zaprosi tylu gości, ilu chce, wybierze najbardziej jej odpowiadające menu i będzie wyśmienicie się bawić z kolegami i koleżankami. W tym czasie Rodzice będą mogli spokojnie porozmawiać przy kawie i cieście. Po szczegóły zapraszam na stronę www.littlechef.pl . Do zobaczenia!
      • apamama Re: urodziny... 29.09.15, 19:49
        Polecam Klockomaniaka na Ursynowie. Zabawa polega na układaniu klocków lego, więc fajna atmosfera, dzieci i rodzice zadowoleni, a ponad to nie ma takiego hałasu jak w "kulkowniach", dzieci nie wychodzą całe spocone, a animatorzy (w cenie jest dwóch) cały czas siedzą z dziećmi. Dzięki temu my z mężem mogliśmy spokojnie rozmawiać z innymi rodzicami przy dobrej kawce smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka