03.06.04, 14:25
szukam namiaru na neurologa-może ktoś polecić?
w ogóle to mam problem, bo moje dziecko trzyma często język m. ustami? czy
ktoś też się z tym borykał, o czym to może świadczyć?
Obserwuj wątek
    • mama_olgi Re: neurolog 03.06.04, 15:04
      a w jakim mieście szukasz neurologa, jeżeli w krakowie to mam godnego polecenia
    • osmag Re: neurolog 03.06.04, 15:22
      O różnych rzeczach od wiotkości po wady genetyczne.Czy maleństwo krztusi się
      podczas jedzenia?
      dobrze aby zobaczył to neurolog dziecięcy i wtedy najlepiej odpowie na Twoje
      pytania.
    • bolmowa Re: neurolog 03.06.04, 15:45
      Witajsmile
      Miałam ten sam problem z moja córką... i kiedy byłyśmy u neurologa (w innej
      sprawie) dr zwróciła na to uwagę i powiedziała, że to może świadczyć o
      niedoczynności tarczycy i kazała obserwować ten język...Mimo że córcia była
      badana w szpitalu (jak wszystkie dzieci) a konsekwencje niedoczynności mogą
      być poważne, dla świętego spokoju byliśmy u endokrynologa. Endo już patrząc na
      Tosie stwierdziła, że jej to nie wygląda na chorą tarczycę...Dała skierowanie
      na badania hormonów na szczęście okazały się dobre...
      Potem dwóch innych lekarzy (neurolog i pediatra) skomentowały "niektóre dzieci
      tak po prostu mają"...
      Może tak jak ja dla świętego spokoju najpierw zapytaj pediatrę...a potem
      ewentualnie do specjalistów...

Życzę zdrówka Twojej córci
      Pozdrawiam
      Ola
    • bekasik1 Re: neurolog 03.06.04, 16:03
      Jesli w Wawie, mogę polecić REWELACYJNĄ neurolog. Dodam że jest uczciwa, tzn,
      nie będzie się niczego doszukiwała na siłę, wmawiała że dziecku jest potrzeba
      rehabilitacja etc.
      • marzenawl Re: neurolog 03.06.04, 16:05
        poprosze na namiary na tego neurologa w warszawie na priv; skierowanie mam od
        pediatry; najbliższy termin państwowo na razie to 29 czerwiec...
        • bekasik1 Re: neurolog 03.06.04, 22:16
          Dr Wanda Potakiewicz, tel. 602764370 - prywatnie wizyta na Sandomierskiej 80
          zł, ale przyjmuje też w CZD.
          Pozdrówka
      • jagulec Re: neurolog 03.06.04, 21:39
        A ja tez moge poprosic o namiar na tego neurologa? Bylam juz u 2 i nie podobali
        mi sie z wielu przyczyn. Dzieki z gory.
    • aleksandraantek Re: neurolog 03.06.04, 21:59
      Ja mam namiary na super neurologa w warszawie (mokotów) ale panią dr
      przyjmującą prywatnie - jest naprawdę rzeczowa dokładnie ogląda dziecko nie
      naciąga na wizyty i ma swoje rehabilitantki. Jedna przychodzi do nas i jestem
      bardzo zadowolona!!!
      Jak ktoś chce namiary to zapraszam na gg 3824705 ola
    • kaskakowalska23 Re: neurolog 09.08.16, 09:32
      ja mogę polecić naprawdę dobrego neurologa, mozesz skorzystać z poradni PsychoMedic.pl na Ursynowie i w Centrum Podaję numer: 22 2991122. Możliwe są też wizyty domowe i konsultacja skype.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka