marzenawl 03.06.04, 14:25 szukam namiaru na neurologa-może ktoś polecić? w ogóle to mam problem, bo moje dziecko trzyma często język m. ustami? czy ktoś też się z tym borykał, o czym to może świadczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_olgi Re: neurolog 03.06.04, 15:04 a w jakim mieście szukasz neurologa, jeżeli w krakowie to mam godnego polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
osmag Re: neurolog 03.06.04, 15:22 O różnych rzeczach od wiotkości po wady genetyczne.Czy maleństwo krztusi się podczas jedzenia? dobrze aby zobaczył to neurolog dziecięcy i wtedy najlepiej odpowie na Twoje pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
bolmowa Re: neurolog 03.06.04, 15:45 Witaj Miałam ten sam problem z moja córką... i kiedy byłyśmy u neurologa (w innej sprawie) dr zwróciła na to uwagę i powiedziała, że to może świadczyć o niedoczynności tarczycy i kazała obserwować ten język...Mimo że córcia była badana w szpitalu (jak wszystkie dzieci) a konsekwencje niedoczynności mogą być poważne, dla świętego spokoju byliśmy u endokrynologa. Endo już patrząc na Tosie stwierdziła, że jej to nie wygląda na chorą tarczycę...Dała skierowanie na badania hormonów na szczęście okazały się dobre... Potem dwóch innych lekarzy (neurolog i pediatra) skomentowały "niektóre dzieci tak po prostu mają"... Może tak jak ja dla świętego spokoju najpierw zapytaj pediatrę...a potem ewentualnie do specjalistów... Życzę zdrówka Twojej córci Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
bekasik1 Re: neurolog 03.06.04, 16:03 Jesli w Wawie, mogę polecić REWELACYJNĄ neurolog. Dodam że jest uczciwa, tzn, nie będzie się niczego doszukiwała na siłę, wmawiała że dziecku jest potrzeba rehabilitacja etc. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenawl Re: neurolog 03.06.04, 16:05 poprosze na namiary na tego neurologa w warszawie na priv; skierowanie mam od pediatry; najbliższy termin państwowo na razie to 29 czerwiec... Odpowiedz Link Zgłoś
bekasik1 Re: neurolog 03.06.04, 22:16 Dr Wanda Potakiewicz, tel. 602764370 - prywatnie wizyta na Sandomierskiej 80 zł, ale przyjmuje też w CZD. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
jagulec Re: neurolog 03.06.04, 21:39 A ja tez moge poprosic o namiar na tego neurologa? Bylam juz u 2 i nie podobali mi sie z wielu przyczyn. Dzieki z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandraantek Re: neurolog 03.06.04, 21:59 Ja mam namiary na super neurologa w warszawie (mokotów) ale panią dr przyjmującą prywatnie - jest naprawdę rzeczowa dokładnie ogląda dziecko nie naciąga na wizyty i ma swoje rehabilitantki. Jedna przychodzi do nas i jestem bardzo zadowolona!!! Jak ktoś chce namiary to zapraszam na gg 3824705 ola Odpowiedz Link Zgłoś
kaskakowalska23 Re: neurolog 09.08.16, 09:32 ja mogę polecić naprawdę dobrego neurologa, mozesz skorzystać z poradni PsychoMedic.pl na Ursynowie i w Centrum Podaję numer: 22 2991122. Możliwe są też wizyty domowe i konsultacja skype. Odpowiedz Link Zgłoś