young.mummy 12.02.12, 10:23 Witam mamy, Czy możecie polecić miejsca gdzie robią diagnostykę biorezonansem niemowląt? Mam niespełna 3miesięczną córkę i chciałabym ją zapisać. Interesują mnie kliniki w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_4646 Re: BIOrezonans 12.02.12, 11:19 W żadnej klinice nie znajdziesz biorezonansu, bo na podstawie badań naukowych NIE DZIAŁA i jest to pseudonauka. Odpowiedz Link Zgłoś
osmag Re: BIOrezonans 22.02.12, 14:30 W prywatnym gabinecie w Ursusie- biozdrowie na ul. Spisaka 26 Odpowiedz Link Zgłoś
annajot30 Re: BIOrezonans 04.03.12, 21:02 PoLecam Vega Medica w Warszawie. Nie wiem tylko czy przyjmują tam takie maluszki. Odpowiedz Link Zgłoś
katjaa28 Re: BIOrezonans 05.05.12, 17:22 Takie maleństwo można zbadać biorezonansowo tylko różdżką i mało który gabinet stosuje tą technikę w biorezonansie, najczęściej jest to elektroakupunktura, która się nie nadaje u takiego maluszka bo on nie będzie wspólpracował, ani siedział spokojnie. Ja z moim 8 miesięcznym Jasiem jeżdże na ul.Łucką do BRM-MED tam pan bada małego na aparacie biorezonansowym bez jego dotykania i to się sprawdza mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
mamadoktor Re: BIOrezonans 07.05.12, 09:37 BIO rezonas to juz przeżytek. Teraz niemowlęta zakopuje się w torfie na 24h (dobre na skórę) Można też poic dziecko moczem (bardzo zdrowe i dobre na trawienie) lub mlekem renifera (drogie, ale warto). Na noc smarować tłuszczem z foki i dziecko będzie jak malowane. Odpowiedz Link Zgłoś