neospasmina 26.02.05, 14:49 Cześć; planuję posłać syna do szkoły podstawowej (na razie zerówka) przy Orężnej w Warszawie; może któreś z Waszych dzieci chodzi własnie tam? podzielcie się, proszę, informacjami i wrażeniami - będę ogromnie wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniak04 Re: Szkoła podst. na Orężnej (Wwa) 27.02.05, 13:36 wydaje mi się że chodzi Ci o szkołę 115 przy ul. Okrężnej? moje dziecko obecnie chodzi do zerówki ale przedszkolnej chociaż zastanawiałam się nad szkolną właśnie w 115, ale zrezygnowałam gdyż godziny świetlicy mi nie odpowiadały - od 7.30. Jednakże jeśli nie masz problemu z odbieraniem i przyprowadzaniem dziecka do zerówki to polecam szkolną zerówkę. Mój synek od września zaczyna tam pierwszą klasę, ja chodziłam do niej także będąc dzieckiem. Szkoła przyjazna dzieciom, wiele zajęć dodatkowych także dla zerówki, opieka zapewniona - byłam na spotkaniu dla zainteresowanych zerówką i muszę przyznać że poziom nauczania wyższy aniżeli w przedszkolu. Jeśli chcesz coś bliżej się dowiedzieć najlepiej iść na spotkanie informacyjne - nie wiem czy jesteś z rejonu, bo jeśli tak dostaniesz powiadomienie o takowym. Jeśli nie musisz sama się dopytać bo pierwszeństwo w przyjmowaniu mają dzieci z rejonu. Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina Re: Szkoła podst. na Orężnej (Wwa) 27.02.05, 14:15 Aniu, bardzo dziękuję za info, trochę mnie ta 7.30 wystraszyła, ale w sumie może wreszcie przestałabym spóźniać się do pracy? moje inne drogi wywiadowcze też potwierdzają, że szkoła jest raczej fajna; dziękuję raz jeszcze i czekam na dalsze wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina znalazłam link 02.03.05, 17:22 do tej szkoły może ktoś jeszcze będzie zainteresowany: www.sadyba.waw.pl/sp115/ Odpowiedz Link Zgłoś