Dodaj do ulubionych

POLECAM DENTYSTĘ DLA DZIECI!!!!

04.05.05, 16:05
CHCIAŁABYM POLECIĆ WAM STOMATOLOGA DO KTÓREGO CHODZĘ Z MOJĄ 3 LETNIĄ CÓRKĄ!Z
DZIECKIEM CHODZIŁAM JUŻ DO WIELU LEKARZY ZE WZGLĘDU NA OSAD NA JEDYNKACH.I
PRZY KAŻDEJ WIZYCIE NIE OTWIERAŁA BUZI LUB BARDZO PŁAKAŁA...W KOŃCU ZNALAZŁAM
KLINIKĘ NA OSTROBRAMSKIEJ, GDZIE DZIECI PRZED WIZYTĄ WYBIERAJĄ SOBIE BAJKĘ DO
OGLĄDANIA NA VIDEO A NA FOTELU JĄ OGLĄDAJĄ....PRZY FOTELU WISI CIENIUTKI
EKRAN...CÓRKA TROCHĘ PŁAKAŁA, ALE POZWOLIŁĄ SOBIE OCZYŚCIĆ JEDYNKI
OZONEM.SZYBKA METODA I BEZBOLESNA.MAŁA OGLĄDAŁA A DR ROBIŁA SWOJE.CÓRKA
NAJPIERW OSWOIŁA SIĘ Z GABINETEM A JA W TYM CZASIE OPOWIADAŁAM DR Z CZYM
PRZYSZŁYŚMY.PO WIZYCIE DOSTAŁA DROBNY DROBIAZG I JUŻ SIĘ DOPYTUJE KIEDY
PÓJDZIEMY.NASTĘPNA WIZYTA TO TRUSKAWKOWA FLUORYZACJA....POLECAM KLINIKĘ!
Obserwuj wątek
    • macchiatto Re: POLECAM DENTYSTĘ DLA DZIECI!!!! 04.05.05, 18:33
      A w jakim to miesciesmile bo akurat tez poszukuje dobrej kliniki, bylam dzis w
      dwoch z moim malym- i w kazdej mowia co innegosadSynek ma w bardzo poczatkowej
      fazie prochnice gornych jedynek.W jednej dentysta mowi, ze trzeba wiercic-ale
      jak to chce zrobic 2 letniemu dziecku-nie mam pojecia...w drugiej lekarz
      powiedzial, ze borowanie wykluczone , tylko lapisowanie wchodzi w gre...Wiec
      doprawdy jestem zdziwiona tak roznym podejsciem. A o ozonoterapii-powiedzieli,
      ze na mleczkach sie tego nie stosuje (z internetu wiem co innego) i ze dziecko
      by tego nie wytrzymalo! dziwne ale czytam o innych reakcjach....I w koncu juz
      nie wiem czy ozonoterapia ma zapaobiegac prochnicy czy ja tez moze leczyc w
      fazie poczatkowej?(obydwoje byli na nie, ale moze dlatego, ze ozonoterapii nie
      ma w ich gabinetach). Rzecz sie dzial w Szczecinie. Czy moze ktos zna w tym
      miescie miejsce godne polecenia dla malych dzieci?
      • karolcia801 Re: POLECAM DENTYSTĘ DLA DZIECI!!!! 05.05.05, 08:17
        TA KLINIKA TO AKURAT W WARSZAWIE. CO DO OZONOTERAPI TO JESTEM ZA.JA TEŻ
        NIEWYOBRAŻAM SOBIE WIERCENIA ZĘBÓW U 2/3 LATKÓW.CHOCIAŻ NIE KTÓRE DZIECI TO
        LUBIĄ!!??...LECZENIE OZONEM POLEGA NA TYM ŻE NAKŁADA SIĘ GUMOWĄ NASADKĘ NA
        ZĘBA, WŁACZA SIĘ GUZIK I W CIAGU 40 SEK.ZĄB JEST WYCZYSZCZONY.WIDAĆ RÓŻNICĘ.
        POZATYM JEST TO BEZBOLESNE. ZA DWA ZĘBY OCZYSZCZONE W TEN SPOSÓB+FLUOR NA 2ZĘBY
        ZAPŁACIŁAM 80ZŁ. POLECAM STRONĘ WWW.MLECZNYZABEK.PL, TAM ZNAJDZIESZ INFO O TYM
        LECZENIU I INNE....POZDRAWIAM
        • monika9920 Re: Adres dentysty-do karolci 05.05.05, 10:43
          Hej Karolciu,
          Powiedz prosze jak sie nazywa ta klinika, ewentualnie jak masz adres albo tel -
          mam 2,5rocznego synka, ktory za nic w swiecie nie chce otworzyc buzi u dentysty
          (nawet pokazanie gardla u lekarza urasta do rangi duzego problemu), a akurat
          mieszkam blisko Ostrobramskiej, wiec bardzoby mi zależało na tych namiarach.
          zgory dzieki
          monika
          • karolcia801 Re: Adres dentysty-do karolci 05.05.05, 10:50
            Family Dental Center ul.Ostrobramska 75 tel.514 06 32, 514 06 25.
            to jest zaraz przy promenadzie, w budynku optyki. my chodzimy do dr Katarzyny
            Sowieckiej, ale z tego co wiem to każda lekarz jest tam fajna. pewnie można tam
            zabrać też ze sobą swoją bajkę.....możesz wejść również na stronę tej kliniki
            ale nie pamiętam adresu...papa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka