Dodaj do ulubionych

urodziny dla 4-latka

30.05.05, 10:59
gdzie zrobic urodziny dla 4-latka w Warszawie-Wawer lub okolicach i nie
zruinowac sie finansowo
Obserwuj wątek
    • apja Re: urodziny dla 4-latka 30.05.05, 11:06
      Boże przecież to jest jeszcze maŁe dziecko. Wy tam w Warszawie ( nie obraź się)
      to na pokaz te urodziny robicie czy dla dziecka. Zrób mu w domu lub w ogrodzie,
      jak nie to nad wodą lub w parku. Zapal grilla, lub zrób kanapki. A robisz dla
      dzieci czy dla starszych? Przecież takie maŁe dziecko to na prezenty czeka a
      nie na super imprezę.
      • mysza1111 Re: urodziny dla 4-latka 30.05.05, 12:40
        urodziny robie wylacznie dla dziecka, jego rowiesnikow z przedszkola i dzieci
        naszych znajomych z ktorymi moje dziecko sie bawi; nie chodzi mi bynajmniej o
        zrobienie uczty bo z doswiadczenia wiem,ze dzieci nie sa zainteresowane
        jedzeniem tylko zabawa. Chodzi o zorganizowanie fajnej zabawy dla wszystkich
        zaproszonych dzieci na ok.2godziny. Mieszkanie odpada, ogrodu nie posiadam,
        park lub woda to fajne miejsce, tylko kto mi zagwarantuje pogode 11 lub 12.06.
        Moi znajomi robia dzieciom urodziny w tzw. klubach zabaw dla dzieci, gdzie
        pelno zjezdzalni, basenow z kulkami, siatek do wspinania itp. Jednak urodziny
        takie kosztuja 28zl za 1 dziecko. Szukam tanszej alternatywy lub tanszego
        klubu. Mysle o wynajeciu prywatnego przedszkola, jakiegos fajnego placu zabaw z
        mozliwoscia schronienia sie jak bedzie padac ale co nie przerwie zabawy dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka