Dodaj do ulubionych

POMOCYY! SALA WESELNA Warszawa i okolice

13.07.05, 12:55
Z GORY GORACO PRZEPRASZAM ZE PISZE NIE NA TEMAT.

Czy ktos moze mi polecic jakas dobra sale weselna w Warszawie lub okolicach?
W cenie do 300 zl za osobe, i zeby przede wszystkim bylo SMACZNE JEDZENIE.
Piszcie, blagam, jesli mozecie cos polecic, bo zaczynam popadac w panike, nic
fajnego nie moge znalezc, wszyscy znajomi ktorzy juz sie pobrali narzekali na
marne żarcie podczas wesela.
Obserwuj wątek
    • monique76 Re: POMOCYY! SALA WESELNA Warszawa i okolice 13.07.05, 13:27
      Ja w ostatnia sobote bylam na sali weselenej Tango niedaleko Legionowa. Sala
      super musze przyznac! i urzadzona ze smakiem, i jedzenie dobre! strona www
      www.domweselnytango.oit.pl/
      Dzis dzwonilam tam dla kolezanki - 150 zł od osoby, maksymalnie 200 osób.
    • niutas Re: POMOCYY! SALA WESELNA Warszawa i okolice 16.07.05, 00:12
      Witaj, z czystym sumieniem mogę polecić salę na ul. Taśmowej - robi tam wesela
      p. Kocyk. Jedzenie pierwsza klasa!!! Poza tym ten sam człowiek robi także
      wesela w kawiaarni Literacka przy placu Zamkowym. Byłam tam już dwa razy smile
      Jeżeli jesteś zainteresowana to pisz na niutas@poczta.fm, prześlę Ci nr tel.
      Pozdrawiam
      ps. cena chyba około 150 zł/os
    • dorfip Re: POMOCYY! SALA WESELNA Warszawa i okolice 19.07.05, 10:35
      Polecam sale w hotelu Arkadia na ul. Radzymińskiej, zaraz za OBI. Miła sala z
      klimą, bardzo dobre jedzenie i nie w ilościach mikroskopijnych. No i pokoj na
      noc poślubną w cenie. Sala może pomięścić chyba do 120 osób. Miałam tam wesele
      i było bardzo ok
      • bubunia1 Re: POMOCYY! SALA WESELNA Warszawa i okolice 19.07.05, 20:57
        A dawno miałaś tam wesele? Ostatnio na forum ślub i wesele wszyscy odradzali
        ten lokal. Ja sama z niej zrezygnowałam.
        • agulka99 Re: POMOCYY! SALA WESELNA Warszawa i okolice 19.07.05, 23:32
          Ja Ci polecam pensjonat ALicja w Konstatcinie. Miałam tam sama wesele, potem 2
          moich znajomych, robie tam często różne rodzinne bankiety. Zawsze bez zarzutu.
          Bardzo elegancko i z klasą oraz smacznie. Podaj Ci linka na wszelki wypadek
          www.alicja.hotelinpolen.de/dane/frame.htm
          • dorfip do Babuni 20.07.05, 12:51
            Jeśli pytałaś mnie to muszę przyznać że słub brałam tam 3 lata temu więc
            oczywiście coś się mogło zmienić ale dla mnie bylło ok i nie mieliśmy
            zastrzeżeń. Jedzenie smaczne, dużo, żadnych problemów technicznych, właściciel
            był miły, parking strzeżony.
            Ponoć miał jakieś konszachty z okolicznymi włodarzami i dlatego nigdy tam nie
            ma przypadkowych gości.
          • dorfip Re: POMOCYY! SALA WESELNA Warszawa i okolice 20.07.05, 12:53
            A jeśli nie Arkadia to polecam jeszcze knajpę w Zalesiu niedaleko basenow . W
            staropolskim stylu tylko nie pamiętam nazwy. Moja siostra tam miała wesele w
            zeszłym roku. Miła atmosfera dobre jedzenie, kominek , dania z grilla.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka