plomyk 18.07.05, 17:14 witajcie, szukam duzego placu zabaw dla mojego 2 latka gdzies na kabatach lub natolinie. Mozecie cos polecic? pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tie.break zapraszam 19.07.05, 14:22 zapraszam na jezewskiego - metro kabaty - korty tenisowe przy kasztanowej alei. na terenie kortow kawiarenka i plac zabaw dla dzieci. czysto, przyjemnie wsrod zieleni. plac zabaw ogrodzony bezplatny drewniane urzadzenia. w kawiarence umiarkowane ceny, kawa herbata, owoce, gazetki zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
mama.krzysia.kacperka Re: zapraszam 19.07.05, 20:26 Duży ładny plac zabaw jest niedaleko bazarku(Kabaty) na ulicy Zoltana Balo. Ma jeden minus-brakuje na nim cienia,więc na pełne slońce sie nie nadaje. A tak w ogólę to my się znamy z forum "z życia rówiesników"Nie wiem czy jeszcze pamietasz? pozdrawiam,Ania Odpowiedz Link Zgłoś
tie.break Re: zapraszam 19.07.05, 20:42 bardzo sie ciesze ze placyk przypadl do gustu nianiom babciom opiekunkom mamom zapraszam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk do mamy krzysia i kacperka:) 19.07.05, 21:47 Czesc Aniu, oczywiscie, ze pamietam)) U nas niedlugo pojawi sie tez brat Macka Jasio Wiec bedzie podobnie jak u Was. Chodzicie na ten plac? Moze sie tam spotkamy? pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mama.krzysia.kacperka Re: do mamy krzysia i kacperka:) 20.07.05, 16:35 Aniu! Napisałam na skrzynkę gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.krzysia.kacperka Re: do mamy krzysia i kacperka:) 20.07.05, 16:51 Poprawka Napisałam na inny adres niż gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk Re: do mamy krzysia i kacperka:) 20.07.05, 17:26 Aniu, mail nie doszedl. Prosze przeslij na plomyk@gazeta.pl pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś