makoba 29.11.05, 12:38 Ktory oddzial i w jakim szpitalu polecacie? Synek musi miec zmieniane opatrunki i byc pod stala opieka chirurga. Bardzo Was prosze o polecenie dobrego personelu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikar26 Re: chirurgia dziecieca 30.11.05, 17:48 my chodziliśmy do IMiD na Kasprzaka, do dr Szczygielskiego i był w porządku, ale w tej chwili wisi kartka, że nie przyjmują na pierwszą wizytę do końca roku. Jeśli chodzi o zmiany opatrunków, to chyba tylko przychodnia przyszpitalna www.imid.med.pl/htm/kontakt.htm zadzwoń może i spytaj n.i.e. jest polecana dr Boczar - zresztą czesto ostatnio jej nie ma (pomimo, ze są do niej zapisy) Odpowiedz Link Zgłoś
makoba Re: chirurgia dziecieca 01.12.05, 09:22 Monikar, bardzo Ci dziekuje. Jak na razie na opatrunki poszlam na Kopernika. Byl to 1 opatrunek. Na Kasprzaka mam w tej chwili za daleko, mieszkam na Grochowie. Niby powinnam chodzic na Nieklanska... Myslalam jeszcze o Litewskiej. Masz jakies opinie na temat tych szpitali? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: chirurgia dziecieca 01.12.05, 13:05 Byle nie Szpital Bielański> Mam traumatyczne wprost wspomnienia z powypadkowego pobytu tam z moja córką... Odpowiedz Link Zgłoś