Dodaj do ulubionych

gdzie z maluchami na plotki?

09.12.05, 15:23
Czy jest w gdzies w centrum w warszawie miejsce przyjazne mamom z wozkami?
Chodzi mi o jakas knajpke, restouracje etc
Obserwuj wątek
    • lakimi Re: gdzie z maluchami na plotki? 09.12.05, 17:13
      ja sie przylacze i spytam o kawiarnie przyjazna 3-4 latkom, taka zeby mama
      mogla przez chwile spokojnie porozmawiac z psiapsiolka przy kawce i moze jakims
      ciachu smile bylismy w arsenale, ale srednio mi sie tam podoba, wolalabym mniej
      zobowiazujace miejsce.
      • kaliaa Re: gdzie z maluchami na plotki? 09.12.05, 17:24
        a gdzie ten aresemal i jak tam jest?
        • dota111 Re: gdzie z maluchami na plotki? 10.12.05, 18:33
          Arsenal jest na tylach KFC w Grubej Kasce przy Pl. Bankowym ale to normalna
          restauracje i na zwykle pogaduchy troche zbyt droga. Tez tam bylam i miejsce dla
          dzieciakow przygotowane OK. ale przy przejsciu do toalet wiec wieczorami ciagle
          ktos tamtedy przechodzi.
          • kiranna Re: gdzie z maluchami na plotki? 11.12.05, 00:25
            tez nie bylam zachwycona arsenalem, bylam tam pierwszy i ostatni raz sad obsluga
            fatalna, dziewczyna ktora miala nam cos polecic przeprosila "na momencik" i juz
            wiecej sie nie pokazala, a czekalismy grzecznie co najmniej 30 min. potem na
            solniczke czekalismy ponad kwadrans az wszystko wystyglo i znajoma poprosila
            jeszcze raz nieco dobitniejszym tonem crying zrobilo sie w sumie niemilo...
            placyk zabaw moze i ok, zabawki fajne, lecz mialy powylaczane glosy i moje
            dziecko, wowczas dwulatek, strasznie sie zloscil, ze mu nie graja. caly czas
            cos przynosil i kazal sobie wlaczac... tego dnia przy placyku posadzono z tylu
            duza grupe starszych ludzi, ktorym wyraznie maluchy przeszkadzaly i piorunowali
            nas i innych rodzicow wzrokiem co jakis czas.
            ostatecznym argumentem, zeby tam wiecej nie pojsc, jest dla mnie wlasnie
            bliskosc toalety sad ludzie przechodza w brudnych butach (rowniez z toalety,
            ble) przez czesc placyku, gdzie maluchy potem raczkuja. wiecej tam nie pojde,
            przykro mi... a kuchnie srodziemnomorska mam na codzien w domu wink
      • laminja Re: gdzie z maluchami na plotki? 11.12.05, 01:11
        3-4 latki świetnie się będą bawić w Hula Kuli (w podziemiach BUWu). W tygodniu
        wejście kosztuje 10zł - bez ograniczenia czasowego. Dla rodziców są stoliki.
        Dzieci szaleją, mamy plotkują smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka