kaliaa 09.12.05, 15:23 Czy jest w gdzies w centrum w warszawie miejsce przyjazne mamom z wozkami? Chodzi mi o jakas knajpke, restouracje etc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lakimi Re: gdzie z maluchami na plotki? 09.12.05, 17:13 ja sie przylacze i spytam o kawiarnie przyjazna 3-4 latkom, taka zeby mama mogla przez chwile spokojnie porozmawiac z psiapsiolka przy kawce i moze jakims ciachu bylismy w arsenale, ale srednio mi sie tam podoba, wolalabym mniej zobowiazujace miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: gdzie z maluchami na plotki? 09.12.05, 17:24 a gdzie ten aresemal i jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
dota111 Re: gdzie z maluchami na plotki? 10.12.05, 18:33 Arsenal jest na tylach KFC w Grubej Kasce przy Pl. Bankowym ale to normalna restauracje i na zwykle pogaduchy troche zbyt droga. Tez tam bylam i miejsce dla dzieciakow przygotowane OK. ale przy przejsciu do toalet wiec wieczorami ciagle ktos tamtedy przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: gdzie z maluchami na plotki? 11.12.05, 00:25 tez nie bylam zachwycona arsenalem, bylam tam pierwszy i ostatni raz obsluga fatalna, dziewczyna ktora miala nam cos polecic przeprosila "na momencik" i juz wiecej sie nie pokazala, a czekalismy grzecznie co najmniej 30 min. potem na solniczke czekalismy ponad kwadrans az wszystko wystyglo i znajoma poprosila jeszcze raz nieco dobitniejszym tonem zrobilo sie w sumie niemilo... placyk zabaw moze i ok, zabawki fajne, lecz mialy powylaczane glosy i moje dziecko, wowczas dwulatek, strasznie sie zloscil, ze mu nie graja. caly czas cos przynosil i kazal sobie wlaczac... tego dnia przy placyku posadzono z tylu duza grupe starszych ludzi, ktorym wyraznie maluchy przeszkadzaly i piorunowali nas i innych rodzicow wzrokiem co jakis czas. ostatecznym argumentem, zeby tam wiecej nie pojsc, jest dla mnie wlasnie bliskosc toalety ludzie przechodza w brudnych butach (rowniez z toalety, ble) przez czesc placyku, gdzie maluchy potem raczkuja. wiecej tam nie pojde, przykro mi... a kuchnie srodziemnomorska mam na codzien w domu Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: gdzie z maluchami na plotki? 11.12.05, 01:11 3-4 latki świetnie się będą bawić w Hula Kuli (w podziemiach BUWu). W tygodniu wejście kosztuje 10zł - bez ograniczenia czasowego. Dla rodziców są stoliki. Dzieci szaleją, mamy plotkują Odpowiedz Link Zgłoś