look29 10.12.05, 10:02 drogie emamy mam prosbe nie jestem z Warszawy wybieram sie jutro na zakupy moze poradzicie gdzie warto sie wybrac czy do Arkadii,G.Mokotów czy Blue City szukam czegos na sylwestra i prezentu dla mojej coreczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajlah Re: Centra Handlowe w Warszawie 10.12.05, 13:04 no wiesz, to zależy czego szukasz. Ja polecam jeszcze Promenadę. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_grabosia ARKADIA 10.12.05, 13:08 bo jest dobry dojazd, przejrzysty parking i duży wybór w sklepach. Jeśli nic nie kupisz możesz przejechać Trasą Toruńską i na praskiej stronie masz Centrum Targówek. Blue City jest lekko wymarłe i jak ostatnio byłam niewiele mieli ciekawych propozycji czy promocji. Przy Galmoku jest remont ulic i w weekend może być ciężko dojechać. Jeśli wjeżdżasz do Wawy od strony wschodniej to fajna jest rozbudowana PROMENADA, tylko wjedź na parking "od tyłu", taki kryty, bo inaczej ugrzęźniesz w jakimś koreczku. Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: ARKADIA 10.12.05, 16:13 no halo , w arkadii jest przejrzysty parking??? ja tam sie gubie za kazdym razem i jezdze w kolko jak Chevy Chase na rondzie w Lonynie... poza tym tlumy nieopisane i rozwleczone toto do przesady, w blue jest pusto to fakt ,ale dla mnie to zaleta, a galmok chyba z przyzwyczajnie lubie najbardziej, wiem gdzie co jest i chodze na pamiec ...,a to osczcedza czas i to bardzo i galmok jest taki najbardziej "skondensowany", a jak wkrotce otworza Zare , to juz nigdzie indziej nie bede musiala jechac Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: ARKADIA 10.12.05, 17:20 hmm.. parking w Arkadii jest ok..ale dzikie tłumy mnie zniechęcają GAleria Mokotów - jak wyzej Blue City - może być ale są jeszcze inne centa - WolaPArk, TArgówek.. kwestia tego dokąd najwygodniej Ci dojechać i co zamierzasz kupowac.. choć prawie w kazdej Galerii jest to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
rysia_mama_wiktorka Re: ARKADIA 10.12.05, 18:13 Wszędzie jest w miarę dobrze tylko aby nie w weekend W weekend to nawet jakby za darmo coś rozdawali to bym nie pojechała. Osobiscie najbardziej lubię blue city sklep "Piotr i Paweł"/ mój ulubiony, Arkadię i Wola Park. Co do parkingu nie będę się wypowiadać bo wszędzie mozna się pogubić) Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: Centra Handlowe w Warszawie 10.12.05, 18:31 arkadia. kwestia nauczenia sie kolorow. nigdy nie jedz w parkungu po strzalkach bo objezd jest wszystkiego na okolo. kieruj sie na dole na niebieski kolor i tam masz wyjazd jesli nie arkadia to ewentualnie targowek. Odpowiedz Link Zgłoś