Dodaj do ulubionych

Baseny dla niemowląt w Warszawie

15.12.05, 13:53
Mam 6 miesieczną córcie i myslimy o zapisaniu się na basen. Prosze Was o
opinie , gdzie jest fajne, jakie ceny, czy woda ozonowana? Od kiedy
zaczeliście naukę pływania z Waszymi pociechami? Interesuja mnie baseny w
Warszawie.
Pozdrawiam
Eliza
Obserwuj wątek
    • kasiabu1 Re: Baseny dla niemowląt w Warszawie 15.12.05, 17:08
      Ja osobiście polecam basen POLONEZ na trasie toruńskiej. Moja córcia właśnie
      skończyła naukę pływania (ma 8 miesięcy). Akurat teraz trwaja tam zapisy na
      kolejne kursy (też dla początkujących). Synek po takim kursie w wieku 10
      miesięcy sam, bez naszej asekuracji unosił sie na wodzie, potem zaczął
      przepływac po swojemu spore odległości i nurkował bez problemu. Goraco polecam.
      Tylko może niekoniecznie zimą. Duzo ambarasu z ubieraniem.
      Kasia
      • annas74 Re: Baseny dla niemowląt w Warszawie 15.12.05, 19:50
        A możesz podać cenę takiego kursu?
    • magu4 Re: Baseny dla niemowląt w Warszawie 16.12.05, 00:56
      Basen "Wodnik" na pradze południe, na gocławiu. bardzo polecam. przed zajęciam
      z maluszkami nikogo nie wpuszczaja na mały basen i nie uruchamiają bąbli, żeby
      nie zmienić temperatury.Troche drogo ale przy dobrej organizacji (tata ubiera
      malucha po półgodzinych zajeciach)zostaje jeszcze sporo czasu na pływanko.tak
      było rok temu i mam nadzieje bez zmian.
    • wpam Re: Baseny dla niemowląt w Warszawie 27.02.06, 23:11
      Dziekuje za odpowiedzi...
      A co sadzicie o Warszawiance, tu mam najblizej.
      Prosze o opinie.
      Eliza
    • bziq5 Re: Baseny dla niemowląt w Warszawie 28.02.06, 07:56
      ja goraco polecam basen przy Potockiej jest tam szkola plywania niemowlat, maja
      swoja strone w internecie www.aquamaster.met Sa wspaniali prowadzacy i bardzo
      ciekawe zajecia
      • monikaps Re: Baseny dla niemowląt w Warszawie 28.02.06, 17:27
        My chodzimy na Delfin na Kasprzaka z:
        www.mamatataija.pl/
        Nie jest idealnie, ale Ewuni się podoba. Zaczęliśmy, jak miała 1,5 roku. Bardzo szybko zaczęła radzić sobie w rękawkach. Przychodzą też z bardzo malutkimi dziećmi (3 miesiące). Ale jest podział wiekowy - więc na nastepną godzinę smile
        Dzieci mają zajęcia na "małej niecce", (jest też duża niecka - ogólnodostepny basen dla dorosłych), jest tam cieplejsza woda, ozonowana, mocniejsze jest też ogrzewanie powietrza, w szatni przewijaki, suszarki dla dzieci. Pierwsze zajęcia kosztują 25 zł. Jak się spodoba, dopłaca się do całego karnetu - 12 zajęć to 260 zł (ceny z grudnia).
        Dzieciaki w większości uwielbiają basen.
        Po zajęciach można zostać z dzieckiem i "dosuszyć" - w hallu są krzesełka do karmienia, klocki.
    • xara8 Re: Baseny dla niemowląt w Warszawie 28.02.06, 21:37
      Robilam niedawno rozeznanie w tej kwestii smile Wlasnie rozgladamy sie za oferta.
      Poza tym, ze przejrzalam ofert firm, pogadalam tez ze znajomymi, ktorzy juz
      plywaja z niemowlakami. Zdecydujemy sie na firme, ktora prowadzi zajecia na
      Bemowie www.mataja.pl. Myslalam, ze na Kasprzaka to ich drugi oddzial,
      ale okazuje sie, ze oni sie podzielili i ponoc Ci z Bemowa maja inne podejscie
      do dzieciakow. Sprawdzimy, to napisze, jakie wrazenia.
      • makeba Re: Baseny dla niemowląt w Warszawie 01.03.06, 11:47
        My chodzimy od 7 miesięcy na Bemowo. Zaczęliśmy jak córka miała 11 miesięcy.
        Basen jest nieduży, zajęcia dla maluchów odbywają się w małej niecce. To już
        nasz drugi kurs i Nina jest w tych zajęciach zakochana, sama unosi się już na
        wodzie. Polecam grupy które prowadzi Pan Wiktor ma fajne podejście do dzieci.
        Drugi instruktor(nie pamiętam imienia) prowadzi bardziej szkółkę pływacką.
    • topolania Re: Baseny dla niemowląt w Warszawie 04.03.06, 20:19
      Le Soleil przy ul. Na Uboczu 18 (Natolin). Kontakt w zalaczeniu:
      www.lesoleil.pl
      Chodzimy tam od 3 tygodni z synkiem (lada dzien skonczy 7 miesiecy) i jest
      naprawde super.
      • maminka1 do xara 05.03.06, 20:32
        My chodzimy na Bemowo (Oławska) odkąd młody skończył 4 miesiące (teraz ma prawie
        2 lata). Firma się podzieliła, ale praktycznie nic się nie zmieniło. Podejście
        do dzieci tez nie, choć to zależy od instruktora (jeden prowadzi zajęcia w
        formie zabawy, drugi w formie intensywnego treningu wink -) - ale to są ci sami
        instruktorzy co wcześniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka