Dodaj do ulubionych

Dobra podstawówka - okolice Nadarzyna

08.05.06, 14:50
Drogie emamy poleccie mi proszę dobrą szkołę podstawową w okolicach Nadarzyna.
Może byc np. Komorów, Pruszków, Otrębusy.

Bardzo przepraszam moderatorki za umieszczenie wątku tutaj, a nie na podforum
mazowieckim, ale tam niestety mało kto zagląda. Dlatego proszę o wyrozumiałośc
i zostawienie go chociaż na jeden dzieńsmile)

♥♥ • ♥♥ • ♥♥ • ♥♥
Obserwuj wątek
    • 76kitka Re: Dobra podstawówka - okolice Nadarzyna 08.05.06, 15:26
      Znajomych córki chodzą do Młochowa bardzo sobie chwalą, z zawnątrz szkoła prezentuje się całkiem całkiem.
      • wake Re: Dobra podstawówka - okolice Nadarzyna 08.05.06, 15:33
        A koniecznie muszą być okolice Nadarzyna? Bo ja bardzo polecam podstawówkę w
        Nadarzynie. Sama tam chodziłam, a teraz uczęszczają tam dzieci znajomych.
        Wszyscy są bardzo zadowoleni, szkoła bardzo zadbana, czysta, świetnie
        wyposażona. Naprawdę polecam.
        • miirabelka wake:) 08.05.06, 15:47
          Pytam o okolice Nadarzyna ponieważ szczerze mówiąc jesteś pierwszą osobą, która
          ma pozytywną opinię na temat szkoły w Nadarzynie. Znam kilka osób, które
          zdecydowały się nawet na przeniesienie dzieci do innej szkoły w trakcie trwania
          roku szkolnego. W przedszkolu do którego chodzi córeczka rodzice innych dzieci,
          które mają iśc w następnym roku do szkoły robią wszystko - łącznie z lipnymi
          zameldowaniami w innych miejscowościach, żeby ich dzieciaki nie poszły do
          podstawówki w Nadarzynie.
          Krytyka tej szkoły dotyczy przede wszystkim kadry nauczycielskiej.

♥♥ • ♥♥ • ♥♥ • ♥♥
          • wake Re: wake:) 08.05.06, 16:11
            Hmmm, jeśli chodzi o szanowne ciało pedagogicznesmile)zastrzeżenia dotyczą zapewne
            układów i układzików jakie panują w małych miasteczkach. W podst. w Nadarzynie
            dyrektorką jest p. Iza Bogusiewicz, która jest osobą z zewnątrz tzn nie
            pochodzi z Nadarzyna, więc powinno być przynajmniej teoretycznie wszystko ok.
            Tak naprawdę doradzam poprostu gruntowniejsze zorientowanie się w sytuacji np.
            wizyta w szkole i rozmowa z kimś z dyrekcji.
            Miirabelko, napewno jak każda szkoła i ta w Nadarzynie ma swoje dobre i złe
            strony. Tą naprwdę dobrą jest to, że tam nie ma problemu z pieniędzmi na np.
            wyposażenie szkoły, dobre boisko czy opiekę świetlicową.
            Wybierzesz sama to co dla was będzie najlepsze. Jeżeli nie zdecydujesz się na
            Nadarzyn to możesz zastanowić się nad Młochowem. Moja kuzynka posyła tam
            córeczkę i jest b. zadowolona.
    • miirabelka Re: Dobra podstawówka - okolice Nadarzyna 08.05.06, 17:13
      Dziewczyny dziękuję za radysmile O Młochowie pierwszy raz słyszę, muszę się mu
      przyjrzecsmile
      Pozdrawiamsmile
      ♥♥ • ♥♥ • ♥♥ • ♥♥

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka