pogar 16.05.06, 09:33 Witam Szczegoly tutaj : www.allegro.pl/show_item.php?item=104506488 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ccleo Re: Sprzedam piasek do piaskownicy 16.05.06, 19:19 Ja jestem zainteresowana, ale nie moge licytowac, dopoki nie ustale kwestii transportu. Czy to jest bardzo ciezkie? Do osobowego sie zmiesci? Na Jelonki go potrzebuję. pozdrawiam cleo Odpowiedz Link Zgłoś
dondon Re: Sprzedam piasek do piaskownicy 16.05.06, 22:37 a ja do piaskownicy w Piastowie/Pruszkowie prosze o kontakt na a.gola@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martka-o Re: Sprzedam piasek do piaskownicy 17.05.06, 07:30 ludzie, wystarczy wejsc w link i przeczytac! pogar pisze, ze odbior osobisty w piastowie, worek wazy 50 kg. i jest wielkosci worka od ziemniakow, nawet mniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
dondon Re: Sprzedam piasek do piaskownicy 17.05.06, 12:39 alez ja przeczytalam, po co te nerwy? Mam tylko pytanie czy 50 kg to duzo , ile tych workow nalezy wziac do takiej piaskownicy plastikowej muszelki?Kompletnie nic mi nie mowi 50 kg. Poprosze o kontakt gdzie mozna odebrac piasek .Moge zalicytowac na allegro . a.gola@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martka-o Re: Sprzedam piasek do piaskownicy 17.05.06, 19:08 nie mialo byc z nerwami, przepraszam jesli tak to odebralas ja mam tylko ciety humor, a poza tym denerwowalam sie przed wizyta dzieci u lekarza i pewnie nie przemyslalam tego co napisalam. jeszcze raz bardzo przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
pogar Re: Sprzedam piasek do piaskownicy 17.05.06, 13:31 witam 3 worki sie do osobowego zmieszcza bez problemu. Ja przewozilem 6 workow w moim samochodzie. Poniewaz to byloo ciezkie, 1 worek byl z przodu na fotelu pasazera, dwa worki na tylnych siedzeniach i 3 worki w bagazniku. Ja kupilem piaskwonice plastikowa (w obi za 39 zl) i weszly mi dwa worki. 3ci sobie zostawiam zeby miec na dosypanie. tak jak pisze na aukcji piasek jest do odbioru w Piastowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pogar Re: Sprzedam piasek do piaskownicy 17.05.06, 13:32 Dodam jeszcze iz worek 50kg jest cholernie ciezki i zdecydowanie kobieta nie powinna go dzwigac sama. Odpowiedz Link Zgłoś