iskra14 19.08.06, 19:47 Szukam foniatry w Warszawie (najlepiej Bemowo, Wola, Ochota)i przyznam, że obdzwoniłam już kilka prywatnych przychodni - bez skutku. Może któraś z Was ma namiary na jakiegoś foniatrę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martinimartini Re: Potrzebny foniatra 20.08.06, 13:06 a szukasz dla dorosłego czy dziecka? i w czym problem bo foniatra foniatrze nie równy, np. od foniatry w Kajetanach usłyszałam, że na wadach rozszczepachowych to ona się nie zna, ale za to interesują ją problmy wynikające z wad słuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: Potrzebny foniatra 20.08.06, 13:52 Potrzebny mi foniatra dla dorosłego - konkretnie dla siebie, ze względu na fakt, że pracuję głosem (jak to sie ładnie mówi)i zaczynam mieć problemy z gardłem, przydałoby sie więc zrobic konkretne badania. Odpowiedz Link Zgłoś
martinimartini Re: Potrzebny foniatra 20.08.06, 14:19 ja poszukiwałam foniatry dla dziecka, w dodatku takiego co robiłby prywatnie endoskopię i miał z tego ustrojstwa wyjście na video. no i nie znalazłam nawet takiego bez aparatury... dla siebie zaczęłabym poszukiwania od Kajetan właśnie (w fundacji przy IPiFS przyjmują prywatnie foniatrzy z Kajetan). Jest też jakiś foniatra w Krajmedzie (Mokotów niestety). Odpowiedz Link Zgłoś
monawk Re: Potrzebny foniatra 21.08.06, 13:10 W linku namiary na Instytut Fizjologii i Patologii Słuchu. Proponuję tam zadzwonić lub napisać maila (odpowidają). www.ifps.org.pl/new/siedziba.php?oid=1 Odpowiedz Link Zgłoś
anula_w Re: Potrzebny foniatra 21.08.06, 14:11 dobry laryngolog-foniatra jest na Dantex-Med na ul. Nowolipie 25. Pani Doktor nazywa się Alicja Różak-Komorowska. Byłam jej pacjentką i często w poczekalni spotykałam nauczycieli i inne osoby pracujące głosem (N.Kukulska, K.Janda). Miła osoba i zna się na robocie, mnie pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
grabosia81 Re: Potrzebny foniatra 22.08.06, 21:11 ja osobiście polecam P. prof. Maniecką-Aleksandrowicz pracuje w szpitalu/ przychodni na Banacha- ochota- bardzo sympatyczna i miła; a do tego doprowadziła mnie do dobrago stanu; po operacji tarczycy miałam porażenie obustronne strun głosowych i nie mowiłam : traz gadam jak najeta i nawet mnie słychać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: Potrzebny foniatra 24.08.06, 22:46 Rozumiem, że trzeba miec skierowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
grabosia81 Re: Potrzebny foniatra 28.08.06, 18:47 tak jest potrzebne skierowanie- ale wystarczy że pójdziesz do lekaża podstawowej opieki powiesz że masz taki problem i chcesz takie skierowanie ; przynajmniej ja poszłam i właśnie w ten sposób dostała skierowanie ; Odpowiedz Link Zgłoś
alcarin Re: Potrzebny foniatra 30.08.06, 21:20 Ja polecam dr Szkielkowska z Kajetan - przyjuje tez prywatnie na Pstrowskiego przy Instytucie Patologii Sluchu Odpowiedz Link Zgłoś