Dodaj do ulubionych

NA STEGNACH TEŻ SĄ MAMY

IP: *.* 14.02.02, 13:26
Cześć Dziewczyny!Od niedawna odwiedzam eDziecko. Wszystkie posty nt "Warszawskie "domowe" eMamy" przeczytałam jednym tchem. Trochę żałuję, że nie mogłam przyjść na spotkanie. Każde wyjście z dwójką dzieci to już wyprawa. A może są mamy, które mieszkają na Stegnach i spotkanie w ramach codziennego spacerku byłoby łatwiejsze? Odpiszcie.Pozdrawiam Beata - mama dwu- i siedmiolatki
Obserwuj wątek
    • Gość: Berenika Re: NA STEGNACH TEŻ SĄ MAMY IP: *.* 17.02.02, 13:49
      Czesc,ja jeszcze nie jestem mama i jeszcze nie na Stegnach, ale to ulegnie zmianie bardzo niedlugo! Za trzy tygodnie przeprowadzam sie na Spalska - Sadyba, ale to prawie to samo. A najpozniej na poczatku czerwca bede juz mama! Moze jestem zbyt niedojrzala macierzynsko jak na Twoje potrzeby towarzyskie ;))), ale daje znak, ze jestem! I jeszcze jedna swiezutenka mame znam, z Capri - wiec jest nas juz dwie i pol (za polowke skromnie licze siebie).Buziaczki odBerka z Brzusiem
      • Gość: 21081970 Re: NA STEGNACH TEŻ SĄ MAMY IP: *.* 17.02.02, 20:11
        Oj BerekPrzewijasz mi się w dzisiejszych postach... Napisałam do Ciebie na Ciąża i Poród. Ze mnie jest jakieś 1,5 mamuśki (jedną córeczkę już mam a następna urodzi się maj/czerwiec) ale w kwestii Stegien to ze mnie taka połówka. Mieszkam w Łomiankach ale na Stegnach mieszkają moi rodzice i bywam tam 2-3 razy w tygodniu. Miłe mamusie jeżeli macie ochotę to zapraszam na czwartkowe spacerki w Łazienkach w samo południe pod pomnikiem Chopina. Zbiera się tam całkiem miłe grono mam z dziećmi w różnym wieku i naprawdę trudno jest się rozstać. Ze Stegien nawet autobusem dojazd jest łatwy. Zapraszam na priv cinakmaga@poczta.onet.pl
        • Gość: nutka Re: NA STEGNACH TEŻ SĄ MAMY IP: *.* 18.02.02, 12:36
          Cześć MAMY!W czwartek oczywiście wybieramy się do Łazienek.Ale na Stegnach np. od 4 lat jest całkiem fajny odkryty placyk zabaw. Placyk nowego typu, przeznaczony zarówno dla roczniaków, jak i pierwszoklasistów. Naprawdę polecam.Do zobaczenia.podwójna mama

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka