Gość: MartaKosinska IP: *.* 19.09.02, 20:27 Czy któraś z was zna moze dobrego pediatre w Centrum Medycznym (Mariott lub Domaniewska)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M_SL Re: Centrum Medyczne-pediatra IP: *.* 19.09.02, 21:53 Ja chodzę tam do dr Fedyny. Zna moje dzieci od urodzenia i z niejednego choróbska nas wyprowadziła.Pozdrawiam i życzę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszkad Re: Centrum Medyczne-pediatra IP: *.* 20.09.02, 12:29 Rzeczywiście dr Fedyna jest fantastyczna. Polecam również dr Kindracką.Równie świetny fachowiec i bardzo opanowana.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reniula Re: Centrum Medyczne-pediatra IP: *.* 20.09.02, 22:03 CześćMoge tobie polecić bardzo dobrego lekarza internistę dla dzieci i dorosłych dr. Rybicką Ewę, chodzi do niej cała moja rodzinka ja, mąż i córcia.Jest to przemiła pani, a do tego bardzo kompetentna, a miałam do czynienia z bardzo wieloma internistami do czynienia, niekoniecznieskorymi do pomocy.Pozdrawiam Reniula. Odpowiedz Link Zgłoś