benita30 18.12.06, 13:50 Gdzie mozna kupić duże puzle piankowe takie z cyferkami albo literkami ? W leclerku i carefourze nie ma ... Kto widział takowe ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaps Re: puzle piankowe 18.12.06, 18:13 Ja chyba widziałam w Carrefourze Reduta, a córce swego czasu kupiłam w sklepie "za 5 zł", tyle, że kosztowało 6zł Ostatnio do jakiejś "dzieciowej" gazety dołączali, chyba "Mam dziecko". Odpowiedz Link Zgłoś
paskowka1973 Re: puzle piankowe 18.12.06, 20:56 Allegro lub kiedys kupiłam w Rossmanie Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: puzle piankowe 20.12.06, 22:07 Sa w Cerrfurze Arkadiowym, wczoraj widzaialam. Tylko w dosc nietypowym miejscu. Jak zrobili na koncu polke z laptopami dzieciecymi (tam przed meblami) na dole bylo pare opakowan po zdaje sie 36 zl. Duze puzzle z jakimis kwiatuszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
a.og Re: puzle piankowe 22.12.06, 23:21 ja mam do sprzedania ,duze puzzle piankowe-cyferki-swietne do nauki cyferek- odezwij sie na maila.(po 8 zl) Odpowiedz Link Zgłoś