Gość: AGKO IP: *.* 26.02.03, 11:26 JESTEM MAMĄ 18-TO MIESIĘCZNEJ DZIEWCZYNKI I BARDZO CHCIAŁABYM NAWIĄZAĆ MAILOWY , TELEFONICZNY A TAKŻE OSOBISTY KONTAKT Z INNYMI MAMAMI ( NIE KONIECZNIE Z GOCŁAWIA CHOĆ TAM WŁAŚNIE MIESZKAM ). POZDRAWIAM AGNIESZKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA! IP: *.* 26.02.03, 21:30 Cześć Agnieszka !!!!Ja jestem mamą 6-cio miesięcznej Dominiki, i chociaż nie mieszkam na Gocławiu (ale całkiem nie tak daleko bo na Saskiej Kępie) to bardzo chętnie nawiązałabym z Tobą kontakt. Zwłaszcza, że już jako raczej doświadczona mama może doradzić tej mniej wprawionej w opiece nad maluchem w wielu rzeczach.Czekam na kontakt, pisz na mój adres e-mailowy.Pozdrawiam,Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulla Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA! IP: *.* 26.02.03, 22:34 Ja jestem z Gocławia- mam milutką 5,5 miesięczną Marysie. Od kiedy urodziłam dzidzie czasem czuje się roszkę samotna -moje znajome są bezdzietne więc spędzamy czas w inny sposób. Chętnie więc poznam kogopś nowego. Jak masz ochotę napisz do mnie e-maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGKO Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA! IP: *.* 27.02.03, 07:20 CZESC MONIKA! PONIEWAZ DOPIERO DEBIUTUJE W ROLI UCZESTNICZKI FORUM NIE BARDZO POTRAFIE ZNALEZC W TWOIM POSCIE ADTES MAILOWY. CHCIALABYM Z TOBA KORESPONDOWAC WIEC ALBO PODAJ MI SWOJ MAIL ALBO NAPISZ NA MOJ: AKOLTON@POCZTA.ONET.PLPOZDRAWIAM I CALUSKI DLA DOMINIKI!!!!!AGNIESZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA! IP: *.* 26.02.03, 22:55 Witaj Agnieszko!Baaaardzo chętnie Cię poznam. Mieszkam na Gocławiu, przy MarcPolu. Oj nachodziłam ja się sama po naszym Gocławiu, nachodziłam (tzn. z córeczką ). No właśnie, mam 8 miesięczną córeczkę, z którą codziennie wychodzę na spacerki.Próbowałam już poznać jakieś mamy z Gocławia za pośrednictwem tego forum, ale pisałam na forum regionalnym i nikt się nie zgłaszał.Pisz na adres: beata_ned@poczta.onet.plPozdrawiam gorąco.Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miodzio Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA! IP: *.* 26.02.03, 23:52 Widzicie, jakie to czasy nastały. Łatwiej się poznać przez internet niż na spacerku z dzieckiem, w parku. Może dlatego, że na Gocławiu nie ma parku. Jestem mamą siedmioletniego Michasia i 11-miesięcznego Krzysia. Ja też jestem z Gocławia i też chodze na samotne spacerki, głównie do kaczuszek nad kanałek. I miłoby mi było Was poznać. Bo przecież kaczuszki to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA! IP: *.* 27.02.03, 23:23 Cześć,Jestem mamą 11-miesięcznej Martusi; mieszkamy na Gocławiu, tuż przy kanałku z kaczuszkami . Bardzo chętnie dołączymy z Martusią do grona mam z Gocławia i okolic.Pozdrawiam,Marzenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA!-może spotkanko??? IP: *.* 28.02.03, 11:03 Dziewczyny, napiszcie proszę, czy nie miałybyście ochoty się spotkać?Które z Was nie pracują i wychodzą na spacerki z dzieciaczkami???Może wspólny spacer?Czekam na Wasze odpowiedzi!!!Może być na priva: beata_ned@poczta.onet.plPozdrawiam Was i Wasze szczęścia.Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA!-może spotkanko??? IP: *.* 28.02.03, 15:17 Cześć Gocławiankija też jestem stąd, mieszkam na nowym osiedlu na ul.Kompasowej (za kościołem). Mam prawie trzyletniego synka i roczną córeczkę. Niestety pracuję, więc w tygodniu mogę spotkać się dopiero o 18.00. Mogę natomiast w weekendy. Poznałam już jedną bratnią duszę przez internet, mieszka w tym białym bloku na rogu Abrahama i Fieldorfa (tam, gdzie jest fotograf i wypożyczalnia video). Odwiedzamy się, choć nie za często. Moje dzieci często spacerują nad jeziorkiem ze swoją opiekunką, która nota bene jest teraz w ciąży. Niezła gromadka.Cieszę się, że jest nas tyle na Gocławiu, mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy. PozdrawiamAgata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGKO Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA!-DO AGATY IP: *.* 07.03.03, 12:24 CZESC AGATO!!!CZY TWOJ SYNEK TO SZYMONEK A CORCIA TO JAGODKA?TEZ MIESZKAM NA KOMPASOWEJ.POZDRAWIAM I SCISKAM DZIECIACZKIAGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA!-DO AGATY IP: *.* 07.03.03, 13:30 Agnieszko, owszem, moje dzieci to Jagódka i Szymek. A Ty pod którym numerem mieszkasz? Może 12/30? Na pewno się znamy z widzenia.Kiedy wreszcie skończy się ta okropna zima i zobaczymy wszystkie maluchy na naszym placu zabaw? PozdrawiamAgata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGKO Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA!-DO AGATY IP: *.* 07.03.03, 14:18 CZESC! NIE 12/30 ALE 12/36. TO NIESAMOWITE ZE ZNALAZLAM CIE TU W INTERNECIE. SZOK!!!!!!CZY JAGODKA JUZ CHODZI? DAWNO WAS NIE WIDZIALAM WIEC NIE WIEM.JA TEZ CZEKAM NA WIOSNE BO BARDZO RZADKO TERAZ WYCHODZE Z ANULKA NA SPACER - WRACAM Z PRACY DOPIERO KOLO 17,00 I JUZ NIE WYCHODZIMY BO SZYBKO ROBI SIE CIEMNO.POZDRAWIAM WAS MOCNO. AGNIESZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA!-DO AGATY IP: *.* 07.03.03, 22:07 Cześć Agnieszkono faktycznie niezły przypadek!Moja Jagódka w niedzielę kończy roczek, ale jeszcze nie chodzi. Szymek zaczął, jak miał 11,5 m., ale widocznie ona potrzebuje więcej czasu. Szymek w swoje pierwsze urodziny już nas zasypywał pytaniem "A to to?" zadawanym kilkadziesiąt razy dziennie. Maleńka na razie mówi niewiele. Ale i tak jest słodziutka.Jeśli kiedyś umówimy się na spotkanie, to będzie niezły absurd, żeby się widywać czasem na osiedlu, a naprawdę poznać się dopiero przez sieć. Ale ja już tego doświadczyłam, przybyłam na edziecko równo dwa lata temu i miesiąc, swego czasu było dla mnie drugim życiem. Ostatnio po długiej przerwie znowu zaglądam.Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Anię, do zobaczenia na osiedlu lub w sieci Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA! IP: *.* 28.02.03, 18:58 Mieszkam niedaleko pętli tramwajowej Gocławek. Mam półroczną córeczkę i 3-letniego synka, który lubi zabawy z rówieśnikami. Chętnie się spotkamy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA! IP: *.* 07.03.03, 17:36 A ja jestm mama 7 miesięczego Mikołaja i mieszkam na osiedlu Młodych. Staw z kaczuszkami znam a na spacerki chodzę do małego parczku na przeciwko ( z kortami tenisowymi)Niestety za miesiąc wracam do pracy, wiec pewnie trudno będzie mi spotkać się w tygodniu.Czy są tu jakies inne okolice gdzie mozna iśc na specerek? Czy tylko kaczuszki i mały skrawek, który trudno nazwac parkiem...PozdrawiamDino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary26 Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA! IP: *.* 09.03.03, 07:53 Witajcie blizsze i dalsze Sasiadki ,Tez bardzo chetnie do Was dolacze! Mieszkam przy Atenskiej, a wiec naprawde blisko Was; jestem mama 2.5letniej Marysi i prawie 8mies. Michasia, a sama takze imienniczka Agaty (i chyba rowiesniczka . Niestety, takze wrocilam juz do pracy (dokladnie 3 dni temu...), wiec w ciagu tygodnia bede teraz miala b. malo czasu, ale w weekend/y barrrrrrrdzo chetnie bym sie z Wami spotkala, bo tez jestesmy tu raczej samotni... Trzymajmy wiec kciuki za szybkie nadejscie wiosny i za nasze rychle spotkanko,pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA! IP: *.* 10.03.03, 09:36 Hej Agato! Jeśli mnie masz na myśli (pisząc o imienniczce), to bardzo mi miło. Ale jeśli w Twoim nicku ta liczba oznacza wiek, to zapewniam Cię, że rówieśnicami raczej nie jesteśmy Musiałabyś dodać jeszcze ... ho ho.Ale i tak serdecznie pozdrawiamAgata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoś Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA! IP: *.* 12.03.03, 18:02 Cześć,Ja jestem mamą ośmiomiesięcznego Maksa i też mieszkam na Gocławku (w okolicy ul. Biskupiej).Od miesiaca pracuję, ale piątki mam wolne. Zwykle, jeśli nie jadę nigdzie dalej na spacer to chodzę po skwerku z kortami tenisowymi (tam gdzie ty Dino). A codziennie od poniedziałku do czwartku dzielnie (bo niezależnie od pogody) przez dwie godziny chodzi tam opiekunka Maksia.Moze uda nam się zorganizować spotkanie mam z Gocławia, w któryś piątek? Chętnie spotkałabym się z Wami. Ja mogę Was zaprosić do siebie, ale jeśli miałoby to być większe grono to nie da rady bo mieszkanie małe Co Wy na to? A moze kawa w Promenadzie? Ja spotykam się tam od czasu do czasu z moją forumową koleżanką.Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia.Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary26 Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA! IP: *.* 13.03.03, 22:36 Witajcie znowu,praca pochlonela mnie tak skutecznie, ze nie zagladam nawet na edziecko. Wstyd...... Ale i tak mam nadzieje, ze uda nam sie cos zorganizowac cieplejsza pora... A jesli chodzi o te 26 w moim nicku to nie wiek, tylko kawalek daty z urodzin mojej Marysi... Juz dawno mialam to zmienic, ale jakos zostalo... Tak wiec Agato, chyba jednak jestesmy blizej niz myslalas ,pozdrowionek moc i to znowu zimowych!!! Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_t Re: MAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA! IP: *.* 17.03.03, 11:47 a ja mieszkam przy Marokanskiej/Afrykanskiej. Mam bliznieta 15mies. Niestety,pracuje,ale w jakis weekendzik chetnie bym sie wybrala na spacerek!AsiaT Odpowiedz Link Zgłoś