Gość: asiaap IP: *.* 28.02.03, 23:46 Czesc, jestem mam 6 miesiecznego Stasia z Ursynowa. Mam prosbę o namiary na basen na SGGW. Podobno prowadza zajecia dla dzieci.Moze ktoras z Was uczeszcza. Czekam na informacje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cwe Re: basen na SGGW IP: *.* 01.03.03, 09:38 Zajęcia są pierwsza klasa.Szczerze polecamy.My z córcią chodzimy w czwartki na 16-ą, ale można też we wtorki, środy, soboty i niedziele. Podaję kontakt do p.Małgosi, która razem z koleżanką prowadzi zajęcia/obie są świetne/-637 54 67 i 0-608 500 069.Pozdrawiam Hania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaap Re: basen na SGGW IP: *.* 01.03.03, 10:40 Dzieki wielkie, a wjakim wieku byla córcia jak zaczęłyście chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beacon Re: basen na SGGW IP: *.* 03.03.03, 10:20 WitamJa mam pytanie odnośnie pryszniców, przebieralni, szatni... Czy jest na czym położyć dziecko? - czy są przewijaki? Jak radzą sobie mamy z ubieraniem, przewijaniem, myciem dzieci które nie chodzą? Jak to wygląda?Też chciałabym chodzić ze swoją córeczką, ale znajoma nastraszyła mnie, że tam gdzie chodziła z synem na basen to przebieralnie nie były przystosowane dla mam z małymi dziećmi - niemowlętami i wszystkie kobiety musiały przewijać i ubierać dzieci na własnych kolanach! Horror! Czy na SGGW też tak to wygląda? Napiszcie jak Wy sobie z tym przebieraniem radzicie.PozdrawiamOla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayak Re: basen na SGGW IP: *.* 04.03.03, 17:33 Czesc na basenie jest specjalna przebieralnia dla mamus z dzieciaczkami. Sa 3 przewijaki i tu jest problem- nas na zajeciach jest kolo 11-14. Dzieciaczki mozna umyc pod prysznicem. Ja po basenie najpierw karmie Gabe i wtedy jest nieco wiecej luzu. Tylko ze czasem przychodzi juz nastepna grupa i szal. Ostatnio zaczelam chodzic do szatni dla tatusiow, bo akurat z nami nie plywa zaden tylko dwoch przychodzi na nastepna godzine i jakos sobie radzimy. No i jest tam kibelek zeby sie przebrac. Po basenie idziemy na gore gdzie jest barek z pysznym jedzonkiem- polecam szarlotke Dzieci jedza i przyzwyczaja sie do nizszej temperatury. Po jakichs 45 minutach lub godzince zmykamy do domku.To chyba tylePozdrMarta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayak Re: basen na SGGW IP: *.* 01.03.03, 20:14 Czesc my tez z Gaba( 5 m-cy) chodzimy w czwartki tylko na 15.30. Genaeralnie jestesmy zadowolone, jest jeden duzy minus miniaturowa przebieralnia. Na zajecia bedziesz sie mogla zapisac chyba dopiero w kwietniu bo do pierwszych dni kwietnia trwa nasz kurs zimowy.PozdrMarta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwe Re: basen na SGGW IP: *.* 01.03.03, 22:06 Z Paulinką zaczęliśmy chodzić na basen jak już skończyła roczek, ale gdzie indziej, bo na SGGW był w budowie.Mam w związku z tym porównanie i nie narzekam na małą szatnię-liczy się dla mnie wysoki poziom prowadzonych zajęć. Można namówić Tatę, żeby chodził z maluchem-w męskiej szatni puchy.Pozdrawiam Hania Odpowiedz Link Zgłoś