Dodaj do ulubionych

przepraszam moderatora, ale................ poszukuję agencji nieruchomości

IP: *.* 14.03.03, 11:42
Ja wiem, to nie tutaj ten post, ale błagam niech zostanie! Na warszawie jakoś nie mam odzewu, a czas mnie nagli. Kochane, poszukuję mieszkania, ponieważ z tego musimy się wkrótce wyprowadzić. Chcemy kupić gdzieś raczej pod Warszawą, bo taniej. Może znacie jakieś sprawdzone agencje nieruchomości specjalizujące się w okolicach Warszawki? Sprawa jest naprawdę pilna!!! Wiem, że u Was znajdę pomoc :)dyziak :hello:
Obserwuj wątek
    • Gość: olimama Re: przepraszam moderatora, ale................ poszukuję agencji nieruchomości IP: *.* 14.03.03, 13:14
      Marlena, zadzwow do mnie(711 26 33)bo zanim Ci napisze...Beata
      • Gość: dorotaklatka Re: przepraszam moderatora, ale................ poszukuję agencji nieruchomości IP: *.* 14.03.03, 13:27
        na onecie w nieruchomosciach jest duzo ofert
    • Gość: vaana Re: przepraszam moderatora, ale................ poszukuję agencji nieruchomości IP: *.* 14.03.03, 14:40
      Ja probuje sprzedac mieszkanie i niestety wciaz zglaszaja sie do mnie agencje liczac na prowizje. Mechanizm w internecie wyglada tak: sprzedajacy wysyla ogloszenie, ktore trafia m. in. do roznych agencji, kupujacy rowniez wysyla swoje ogloszenie i to takze sciagaja agencje (subskrypcja), teraz rozpoczyna sie wykonanie telefonow do obu stron, za ktore to telefony obie strony placa minimum po 2% prowizji od wartosci mieszkania, jesli transakcja dochodzi do skutku... Wiec jesli nie masz za wiele pieniedzy, to dysponujac 6,-PLN (wysylajac sms z odpowiednim kodem)mozesz sama zamiescic ogloszenie jakie mieszkanie Cie interesuje, do jakiej kwoty, z zaznaczeniem, ze chcesz kupic bezposrednio. Chyba najwiecej ofert znajdziesz na www.trader.pl (te same sa na onecie) i www.gratka.pl :)Pozdrawiam,Malgorzata.
    • Gość: pelapa Re: przepraszam moderatora, ale................ poszukuję agencji nieruchomości IP: *.* 14.03.03, 19:17
      Cześć DyziakMy sprzedajemy swoje mieszkanie w Piasecznie w agencji nieruchomości Unikat. To duża agencja, myslę ze renomowana. Mieliśmy duze kłopoty z agencjami przy zakupie działki, teraz nie chcieliśmy ryzykować.PozdrawiamEla
    • Gość: wilgaa Re: przepraszam moderatora, ale................ poszukuję agencji nieruchomości IP: *.* 17.03.03, 16:23
      Ja bardzo polecam agencję Bracia Strzelczyk, sprzedawała nasze mieszkanie w zeszłym roku. Agent, który nami się zajmował, nazywał się Piotr Mościcki, bardzo polecam. Gdy nie było nas w wakacje, mieli nasze klucze. Spośród wszystkich agencji, które zajmowały się naszym mieszkaniem, oni przyprowadzili najwięcej chętnych. Przy spisywaniu umowy byłam pewna, że wszystko sprawdzili, dokładnie punkt po punkcie wiedziałam, jakie dokumenty potrzebuję, naprawdę czułam się komfortowo. Mam pewne porównanie, bo kupowałam potem inne mieszkanie w Gdańsku, i tutaj nie mogę pochwalić agencji, która pośredniczyła. Myślę, że Bracia Strzelczyk zajmują się też okolicami podwarszawskimi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka