dino42 04.05.07, 15:42 Witajcie, czy ktos z was moze chodzi z dzieckiem na zajecia taneczne dla dzieci (ok. 4 latka) w weekendy?? usiluje znalezc w warszawie, ale wszedzie gdzie dzwonilam to niestety odbywaja sie tylko w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dino42 Re: Taniec Warszawa 12.05.07, 22:54 Niestety dalej nic nie znalazlam. Dzwonilam w mnostwo miejsc, i albo sa tygoniu, a w weekendy nic, albo byc moze jaks grupa powstanie, ale pytac dopiero we wrzesniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kgbx2 Re: Taniec Warszawa 15.05.07, 21:55 kiedyś były takie zajecia w sobotę na Dunikowskiego na Ursynowie ale czy teraz są nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: Taniec Warszawa 16.05.07, 13:15 A znalazłaś może coś takiego w okolicach Woli/Bemowa? Jeśli tak to podaj prosze jakieś namiary, dla mnie może być i po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: Taniec Warszawa 17.05.07, 04:42 Wiem, że nauka tańca odbywa się na Woli w Hali Sportowej na Obozowej. Niestety nie mam namiarów. Odpowiedz Link Zgłoś