kiro13 23.05.07, 07:21 dziewczynki gdzie w wawie kupujecie sloiczki w hipermarketach ? bo ja w sumie jezdze do jednego a wy? jakie sklepy polecacie gdzie waszym zdaniem najtaniej rosman gean....itp? popzdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asinek68 Re: sloiczki 23.05.07, 08:23 moim zdaniem w Tesco, choć to też zależy jakie. Zaraz Cię stąd wytną i wkleją na Forum Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
paaszczak Re: sloiczki 23.05.07, 10:50 Warto zaglądać do innych, czasem są promocje i inne rodzaje. W Tesco (przynajmniej w tym na Morach) jest bardzo mały wybór. Jak pojechałam do Auchan na Górczewską to stanęłam przed półką i stałam z pół godziny - taki był wybór. Cen nigdy nie porównywałam, nie mam pamięci do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kleo881 Re: sloiczki 24.05.07, 18:32 ja w Auchan albo w Rossmanie - ceny są porownywalne Odpowiedz Link Zgłoś
irenka_n Re: sloiczki 25.05.07, 09:38 warto sprawdzać na stronach www gazetki z promocjami: www.auchan.pl/ www.carrefour.pl/page/pl/handlowy/hipermarkety/katalog/ www.rossmann.com.pl/promocje/ www.e-leclerc.pl/oferta.php www.real.pl/promocje.php www.tesco.pl/oferta/ Odpowiedz Link Zgłoś