jaha_mama_magdy 30.08.03, 10:27 Moze wiecie gdzie mozna kupic ladne i funkcjonalne meble dla dzieci (Magda ma 2.5 roku), polki, szufladki na zabawki. Patrzylam w paru sklepach ale nie moge na nic fajnego trafic. Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerstink Re: meble dla dzieci 30.08.03, 13:04 To zalezy, co juz masz i co potrzebujesz. Nam sie bardzo przydaly regaly z IKEA ze wsuwanymi pudelkami. Latwo robic porzadki po calym dniu. Kerstin Odpowiedz Link Zgłoś
ekachna Re: meble dla dzieci 30.08.03, 13:25 Też miałam ten problem. Albo są meble młodzieżowe typu systemowe albo piekielnie drogie typu Vox. I wiesz co, właśnie wczoraj był u nas zaprzyjażniony stolarz i zrobi nam takiego "voxa" bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: meble dla dzieci 30.08.03, 21:52 Właśnie skończyłam urządzać pokój córce(co prawda jeszcze malutkiej-7mies) i jestem bardzo zadowolona z mebli,które kupiłam.W Emilii komplet Małgosia, najróżniejsze szafki,szafeczki,półeczki komody i dużo więcej.Wygodne do zakomponowania bo są też narożne.I co najważniejsze najtańsze jakie udało mi sie wypatrzeć w całej W-wie Po ok 200zł.Zobacz może Ci się spodobają? Maja różne kolory npdrewniano-seledynowe albo drewniano-granatowe. Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś