aleksder 18.03.08, 21:15 Szukam godnego polecenia psychologa w Warszawie, ktory podpowie mi jak postepowac z dzieckiem nerwusem i histerykiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ik_ecc Re: Psycholog dla dwulatka 18.03.08, 21:17 Z pelnym szacunkiem - poszukaj dla siebie. Dwulatek nie potrzebuje psychologa, jesli juz to rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksder Re: Psycholog dla dwulatka 18.03.08, 21:23 Wlasnie o to mi chodzi. Potrzebuje aby ktos mi poradzil jak ja mam postepowac bo histerie mojego dziecka sa czeste i trwaja bardzo dlugo i ja sobie z tym nie radze. Byc moze to ze mna jest cos nie tak, ale wlasnie potrzebuje pomocy psychologa dzieciecego. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_i_dzieci Re: Psycholog dla dwulatka 18.03.08, 21:55 bardzo polecany jest ośrodek na Pilickiej. Ale długie terminy podobno... szukaj.sluzbazdrowia.pl/Poradnia-zdrowia-psychicznego/Warszawa/Ul-pilicka-21/k66356.html Odpowiedz Link Zgłoś
badziak5 Re: Psycholog dla dwulatka 19.03.08, 08:51 Ja mam podobny problem.U mnie histeria ostatniej nocy trwała 4 godziny a w ciągu dnia 2-3 godziny.Ja już jestem cieniem,nei śpię w nocy nie mogę spać w dzień.Miałam wizytę u psychologa przedszkolnego (z prywatnego pzredszkola) i polecia mi terapię sensoryczną oraz wizytę u neurologa.Moja córcia miała ciężki poród i napięcie mięśniowe w wieku niemowlęceym i to wszystko może mieć wpływ.Ja tez miałam trudny okres w ciąży,sporo nerwów.Także to wszystko sie nałożyło i teraz mam wielki problem-żal mi dziecka a nie mam siły na współprace taką jak zaleciła mi psycholog.Jestem bliska obłędu i już tracę nadzieję na poprawę.U mnie tak to trwa non stop od miesiąca.Idź do psychologa z dzieckeim koniecznie-niestety nie polecę ci nikogo,bo nie znam,ale poradź sie znajomych -to zawsze najelpsza droga. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela1976 Re: Psycholog dla dwulatka 19.03.08, 12:34 Małgorzata Dąbrowska, przyjmuje na Słonecznej. Wpisz w wyszukiwarkę, powinnaś znaleźć jej numer. Jak dla mnie - świetny psycholog. Odpowiedz Link Zgłoś
kanaviosta Re: Psycholog dla dwulatka 19.03.08, 13:35 Centrum Metodyczne Pomocy Psychologiczno-Pedagogicznej ul. Polna 40 wejście od ul. Jaworzyńskiej www.cmppp.edu.pl/node/8706 Odpowiedz Link Zgłoś
kanaviosta Re: Psycholog dla dwulatka 19.03.08, 13:37 gdy otworzysz link, na dole strony pojawi się spis tytułów. warto przeczytać, na pewno Ci pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksder Re: Psycholog dla dwulatka 19.03.08, 14:59 Bardzo dziekuje za informacje, z ktorejs na pewno skorzystam bo kocham mojego synka, ale momentami mam problemy zeby nad soba zapanowac i na niego nie krzyczec, a to na pewno nie pomaga. Jeszcze raz dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Psycholog dla dwulatka 20.03.08, 12:37 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=611 Odpowiedz Link Zgłoś
jr25 Re: Psycholog dla dwulatka 20.03.08, 13:03 Ja również bardzo polecam panią Małgorzatę Dąbrowską to wspaniała mądra i cirpliwa osoba, ma duże doświadczenie w pracy z małymi dziećmi. Nam bardzo pomogła pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anpawik Re: Psycholog dla dwulatka 23.04.15, 15:25 Mieszkam na Mokotowie i do Pani Małgosi trafiłam przez przypadek, ale mogę potwierdzić wszystkie pozytywne opinie o niej. Ciepła, cierpliwa i prowadząca terapię nie tylko z dzieckiem ale i z rodzicami co dla mnie jest ważne. Nie wiem czy przyjmuje gdzieś jeszcze ale na pewno w Promyku gabinetpromyk.eu Odpowiedz Link Zgłoś