aneta26 24.09.08, 16:39 Czy ktoś z Was był w NORMALNYM (nie Multibaby w środy) kinie z niemowlakiem? Np na porannym mało uczęszczanym seansie? a jeśli tak - to w którym kinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocio-kocio Re: Kino 24.09.08, 17:10 Mam nadzieję, że nie. Nie dość, że ryk dźwięku będzie przeszkadzał dziecku, to jeszcze dziecko okolicznym ludziom. Miałam wątpliwą przyjemność mieć niemowlaka dwa rzędy przed sobą na przedstawieniu teatru Montownia. Po drugim napadzie płaczu mama z młodym zostali wyproszeni z sali. No sorry, ale są miejsca, których można dziecku oszczędzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Kino 26.09.08, 20:04 Zdarzyło mi sie byc samej na "starych" filmach w multipleksie. Zwykle chodze rano, jak dzieci są w przedszkolu, bo pracuję w różnych godzinach. Poprosic obsługe o ściszenie dźwięku to zaden problem ... pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
hania1001 Re: Kino 29.09.08, 10:21 Z niemowlakiem nie byłam, natomiast z dwulatkiem tak. I pewnie gdyby nie darmowe wejściówki nie spróbowalibyśmy tak wcześnie. Poszliśmy z synkiem na Kung-fu Pandę i mały super dzielnie oglądał baje przez 1,5 godziny. Byłam mile zaskoczona. Oczywiście gdyby nie wyrobił, kręciłby się lub marudził, wyszlibyśmy z kina. Było fajnie. Obecnie synek ma prawie 2,5 roku i w dalszym ciągu pamięta na jakim filmie był w kinie To była dla niego fajna przygoda Geberalnie polecam Pozdrawiam Hania Odpowiedz Link Zgłoś
akuna-matata Re: Kino 30.09.08, 16:19 polecam Ci (co prawda też dzieciowe) ale w rozsądniejszym terminie kino z takimi maluszkami - w co drugą niedzielę w Muranowie (o statnio przedwczoraj) są seanse "z dzieckiem w kinie". Dobre filmy, często niszowe, często Gutek a do tego nieco mniej przygaszone światło, przwijaki i nie tak głośno jak na NORMALNYCH seansach. Ponieważ sponsoruje ich fundacja i firma robiąca pieluszki bilety mimo weekendu - 13 zł. Na normalny seans sama bym niemowlaka nie zabrała, nie tylko ze wzg na dziecko ale i na inne osoby oglądające film. Polecam MURANÓW Odpowiedz Link Zgłoś