malpig 06.03.04, 19:58 Rozmiar standardowy. 3 częciowa (poszewka na poduszkę i kolderkę, ochraniacz). Kolor pomarańczowy z aplikacją kotka i myszki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiiik24 Re: oddam POSCIEL DREWEXU 06.03.04, 20:05 czesc.podaj swoje namiary..bylabym chetna Odpowiedz Link Zgłoś
malpig Re: oddam POSCIEL DREWEXU 06.03.04, 20:16 Hej, Jestem z W-wy, kontakt wyłacznie gazetowy, gdyz mam zepsutą komórkę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik24 Re: oddam POSCIEL DREWEXU 06.03.04, 20:37 witaj.ja jestem z rzeszowa czy wysylka wchodzi w gre? asia i 34 tyg Kamilka Odpowiedz Link Zgłoś
malpig Re: oddam POSCIEL DREWEXU 06.03.04, 21:01 tak, ale bede mogła najwczesniej w obote zrobić przesylke pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik24 Re: oddam POSCIEL DREWEXU 06.03.04, 21:12 podam ci mojego emaila: joasiiik-@wp.pl lub na ten gazetowy. w sobote tzn 13,03? chyba tak....oki mi pasuje pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
malpig Re: oddam POSCIEL DREWEXU 06.03.04, 21:21 tak 13/03. Podaj mi swoj adres. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik24 Re: oddam POSCIEL DREWEXU 06.03.04, 21:25 na forum? Joanna Chlebio-Abramczyk ul.Okulickiego 9/2 35-222 Rzeszów wysylasz za pobraniem czy normalnie?wolalabym wplacic ci pieniadze za przesylke bo za pobraniem poczta sobie liczy nie wiem ile.ale to sie ugadamy oki? Odpowiedz Link Zgłoś
malpig Re: oddam POSCIEL DREWEXU 07.03.04, 19:43 ok, skontaktuję sie z Toba zanim wyślę pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
darunia_1979 Re: oddam POSCIEL DREWEXU 08.03.04, 00:46 Witam! Jestem na "ostatnich nogach" w ciązy, niestety sytuacja finansowa nie pozwoliła mi jeszcze na kupno wszystkich niezbędnych rzeczy dla mojego dzidziusia w tym między innymi pościeli dlatego bardzo ucieszyłam się kiedy przeczytałam Pani ogłoszenie. Jeżeli jest aktualne to była bym bardzo zadowolona Jestem z Poznania, w razie czego pokryję koszty przesyłki. Czekam na odpowiedź - z góry dziękuję. Pozdrawiam Daria. Odpowiedz Link Zgłoś
malpig Re: oddam POSCIEL DREWEXU - Darunia 09.03.04, 13:26 Niestety, już nieaktualne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik24 Re: oddam POSCIEL DREWEXU - do mal 10.03.04, 20:20 mal wyjezdzam na kilka dni wracam we wtorek jak cos to wysylaj paczke na moj adres ja ci pozniej zwroce koszty paczki tzn wplace na Twoje konto.podaje ci moj numer telefonu:697-669-031 lub napisz emaila moze jakos sprawdze poczte do tego wtorku. pozdrawiam serdecznie asia Odpowiedz Link Zgłoś
malpig Re: oddam POSCIEL DREWEXU - do mal 23.03.04, 09:36 Asia, Musiałam niespodziewanie wyjechać. Od dzisiaj jestem w W-wie. W sobotę wyśle do Ciebie pościel. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik24 Re: oddam POSCIEL DREWEXU - do mal 23.03.04, 19:28 dobra dzieki ....wlasnie jutro wybieram sie do szpitala na male lezanko, nie wiem ile mnie przetrzymaja jak wroce to sie odezwe i ureguluje pieniazki za paczke.Jak mozesz to wyslij na swoj koszt i napisz mi na emaila ile wynioslo.pozdrawiam asia i 36 tyg Kamilka ps:moze wroce juz z mala...ale nie sadze Odpowiedz Link Zgłoś
malpig Re: oddam POSCIEL DREWEXU - do mal 23.03.04, 20:14 Ok, prześle e-mailem. Trzymam kciuki za krótkie "leżakowanie" i niech mała jeszcze na ten świat sie nie spieszy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik24 Re: oddam POSCIEL DREWEXU - do mal 26.03.04, 18:39 mal juz jestem w domu...lezakowalam krotko w szpitlu porobili badania i wypuscili do domku przy okazji okazalo sie ze bede miec synka( a w 3 usg wychodzila dziewczynka)...jak wyslesz paczke przeslij mi emailem nr konta i kwote ile zaplacilas za paczke. pozdrawiam serdecznie ASia i 37 tyg Kacperek Odpowiedz Link Zgłoś