maminka3 19.03.04, 15:53 Oddam ciuszki po moje córeczce(do 86)+ wanienke+nosidelko na brzuch i pare innych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maminka3 Re: Oddam ciuszki 19.03.04, 16:09 Napisz czego potrzebujesz i jak mam Ci to wysłac.(oczywiscie bedzie to Twoj koszt) Moze pisz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
balonik22 Re: Oddam ciuszki 19.03.04, 16:10 jeśli lunis przyjmie tylko ciuszki chętnie przyjęła bym nosidełko , jeśli podasz mi numer konta to od razu pojde wplacic bo ide placic za koszty przesylki za paczuszke poscieli a nosidelko pewnie sie przyda a napewno nie kupie...no chyba ze jest ktos kto bardziej potrzebuje chetnie sie wstrzymam pozdrawiam gorąco balonik i matti(37 tyg.) Odpowiedz Link Zgłoś
balonik22 Re: Oddam ciuszki 19.03.04, 20:06 poproszę o jakąś odpowiedź napisalam na priv i zero odzewu. czekam i pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiapyzio Re: Oddam ciuszki 20.03.04, 19:43 JESLI NAPRAWDE NIE MASZ CO ZROBIC Z CIUSZKAMI W ROZMIARZE POWYZEJ 62 TO CHETNIE PRZYJMIE. hausner@go2.pl POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś