mamaoskarka1
22.02.11, 14:03
Drodzy państwo potrzebujemy pomocy, mamy troje dzieci dwie dziewczynki w wieku 5i 8 lat i rocznego synka, mąż sam pracuje ale niestety zarabia grosze nie wystarcza nam nawet na jedzenie, kiedys wiodło nam się lepiej maz miał dobrą pracę, ale rok temu został ciezko pobity leżał w szpitalu, teraz ma problemy neurologiczne i nie może pracowac w swoim zawodzie, toczy się sprawa o to w sądzie, mamy nadzieję że dostaniemy odszkodowanie od sprawcy. Mamy opłaty i ratę kredytu, proszę dobrych ludzi o jedzenie dla dzieci, środki czystości ubranka dla dziewczynek na r 104-110-116, dla synka na 74-80, nie mamy już nic w lodówce a do końca miesiąca jeszcze daleko, mamy kredyt w sklepie gdzie bierzemy jedzenie a teraz sklep jest zamknięty bo maja jakąś awarie z woda , nie mam już siły ,proszę pomóżcie.Wyprzedałam juz wszystko co miałam.Mieszkamy pod Warszawą otrzymuje rodzinne w wysokości ok 330zł maż zarabia tysiąc złotych ,dwie córki chodza do szkoły , mają tam obiady ale teraz są ferie i nie mogą chodzić na obiad, caritas bedzie czynny po feriach, mam zadłużone światło na dniach pewnie przyjadą odłączyć, niema już wyjścia, dlatego proszę o pomoc.
Nie mam stałego dostępu do internetu korzystam w bibliotece więc na maile odpowiadam po dłuższym czasie .