blacky_cat
21.04.11, 18:43
Witam was pomocne e-mamy.Jakiś czas temu,pod koniec lata byłam tu na forum i szukałam pomocy.Udało mi się poukładać w życiu.Wróciłam z dziećmi do mieszkania mamy,urodziłam cudownego syna w listopadzie,wymarzone rodzeństwo dla mojego pierworodnego.Zapowiadało się dobrze,pomoc rodziny i życzliwych osób była dla mnie wsparciem i fundamentem nowego życia.
Jednak stało się najgorsze.W styczniu tego roku zapadł wyrok.Mój młodszy synek Dawidek jest chory na śmiertelną chorobą Mukowiscydozy,postać zdiagnozowana płucna.Z analizy DNA wyszły dwie mutacje genowe,które wróżą ciężką postać choroby.
Korzystam z pomocy MOPR-u i MOPS-u jednak jest ona niewystarczająca.Zapisałam się do fundacji MATIO oraz do Polskiego Towarzystwa Walki z Mukowiscydozą gdzie mam założone subkonta na których są zbierane środki z darowizn oraz przekazanych 1%.
Niestety nie udało mi się odpowiednio "wypromować" syna za ten oba konta są niemal puste.
Zwracam się do was z ogromną prośbą.Nie chcę pieniędzy,bo wiem,że w dzisiejszych czasach pomoc finansowa jest trudna do zrealizowana,bo każdy z nas ma za mało...
Założyłam charytatywne konto na allegro,bo z licytacji zysk w całości przeznaczyć na leczenie syna,które jest bardzo drogie.
Niestety jestem nowa w temacie więc nie mam znajomości,by na licytacje dać coś szczególnego,w mediach o nas cicho,żadnych dedykacji od aktorów ani fantów od celebrytów nie będzie.Zwracam się do was z prośbą,bo może przy porządkach znajdziecie jakieś niepotrzebne przedmioty,które mogły by kogoś zainteresować ? Coś co można by było wystawić na taką aukcje ?
Głównym celem zbierania pieniążków będzie leczenie a w szczególności zakup brakującego,obowiązkowego sprzętu czyli ssaka medycznego oraz monitora oddechu.
Nie mam pomysłów jak jeszcze mogłabym zgromadzić pieniążki na leczenie synka więc może wy macie jakiś pomysł ?