Dodaj do ulubionych

dla Wrocławianek

05.10.11, 15:54
wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,10414048,Dni_otwarte_w_we_wroclawskim_zoo___wejscie_za_3_zl.html
Obserwuj wątek
    • bj32 Re: dla Wrocławianek 07.10.11, 14:57
      Dodaj do tego ceny frytek, lodów, napojów, baloników, przejażdżkę na dromaderze albo kucyku - i wyjdzie najmarniej 50,-. Jak będziesz miała szczęście i mało wymagające dziecko. Ale zazwyczaj niżej 100,- nie ma co brać.
      • miedzymorze Re: dla Wrocławianek 07.10.11, 16:02
        Przesadzasz.

pozdr,
        mi
      • magdag28 Re: dla Wrocławianek 07.10.11, 16:30
        bj32 napisała:

> Dodaj do tego ceny frytek, lodów, napojów, baloników, przejażdżkę na dromaderze
        > albo kucyku - i wyjdzie najmarniej 50,-. Jak będziesz miała szczęście i mało w
        > ymagające dziecko. Ale zazwyczaj niżej 100,- nie ma co brać.

Blanka nie zawsze tak jest. My bylismy w Krakowie w zoo był konkurs (trzeba było zadzwonić do radia i odpowiedzieć na pytanie) i wygrałam 4 bilety... ale wracając do tego o co mi chodzi...zabraliśmy ze sobą kanapki i picie i nie straciliśmy ani 1zł moje dziecko ani raz nie powiedzialo "kup mi" czy "chce na kulki" czy jakię sprzejażdzki nic... iinteresowały go zwierzeta i tyle wiec nie zawsze takie wyjscie konczy sie "bankructwem" (tak na marginesie to 100zł to ja mam na tydzień życia a nie na dzień w zoo)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka