Dodaj do ulubionych

Moja wielka prosba o pomoc

27.08.12, 14:15
Pomoc dla mnie,a wlasciwie pomoc dla dzieciakow z klasy dziecka mojego mlodszego smile
Moja mlodsza panna przywiozla sobie z polski okladki plastikowe przezroczyste na ksiazki o formacie A4.Kupilysmy 15 sztuk.Z tych 15 sztuk zostala sie mojemu dziecku sztuka jedna.
Jej kolezanki i koledzy z klasy zwariowali na punkcie plastikowych okladek,przezroczystych do tego stopnia ze mam zamowienie na sztuk 50 smile
I teraz moja prosba,czy znajdzie sie tu ktos,kto by mi tyle okladek kupil,zapakowal i wyslal????
To takie zamowienie na "wczoraj" tongue_out ,wiec szukam kogos,kto ma czas checi i kase,ktora natychmiast danej osobie wysle,jesli podliczy ile mnie to bedzie kosztowac,te 50 A4 okladek,plus oplata za wysylke.Moze ktos ma hurtownie obok domu,gdzie by jeszcze taniej mozna kupic??? To ja sie teraz do was pousmiecham i powdziecze,a jak co...to na priva sie dogada szczegoly.
A smile U nas takich okladek nie ma,Holandia to biedny kraj jest tongue_out
Dziekuje
Z gory
w imieniu klasy M2B
Obserwuj wątek
    • annika1801 Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 14:43
      popytaj na allegro,może ktoś wyśle za granicęsmile
      patrzałam ceny to są porównywalne z cenami w hurtowni,w moim miasteczkusad
      chętnie bym ci pomogła zakupić,ale kasy braksadehh
      • nioma Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 14:47
        payuta, poszukaj na allegro, jak znajdziesz to ja kupie, zaplace, przeadresuje do Ciebie a Ty mi oddasz pieniadze.
        ja sie nie znam na okladkach wiec wolalabym sama decyzji nie podejmowac.
        • payuta Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 14:55
          Kurcze,ja sie na allegro nie umiem poruszac,popatrze.Nioma,ale tak jak piszesz do ciebie- do mnie,nie wyjdzie drozej??? Ja patrzylam wczesniej za okladkami,ale jak cos znalazlam to po 500 sztuk.
          No taki gamon ze mnie smile Poszukam jakiegos zdjecia zebyscie wiedzialy o co mi chodzi.
          • payuta Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 14:58
            Oooo,takie cus
            bezpiecznydzieciak.pl/product-pol-255-Przezroczysta-okladka-A4-na-zeszyt-ksiazke-Herlitz.html
          • aurinko Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 14:59
            Mogę kupić i wysłać, w razie czego pisz na gazetowy.
            • annika1801 Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 15:04
              wejsć wystarczy w ten link i kupić
              allegro.pl/okladka-okladki-na-podreczniki-a4-i2552611814.html
              • payuta Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 15:19
                Ale tam trza konto zakladac a ja za leniwa jestem tongue_out
                Dziekuje za linka
            • payuta Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 15:17
              Kup,wyslij,ide na @ smile
            • payuta Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 15:35
              Aurinko,bo mnie tu Piotr czaruje i czaruje tongue_out a @ juz poszedl.
        • payuta Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 15:18
          Nioma, teraz wykorzystam Aurinco a ciebie zostawie sobie w rezerwie smile
          dzieki tongue_out
          • piotr_57 Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 15:24
            payuta napisała:

> Nioma, teraz wykorzystam Aurinco a ciebie zostawie sobie w rezerwie

...nie widzę żeby Nioma oferowała Ci się na "rezerwową".
            Chyba wypadałoby ją o to zapytać smile
            • payuta Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 15:32
              Piotrze,robaku mily smile
              Wiem ze Nioma pierwszenstwo ma,ale jakos tak mi wyszlo ze tym allegro wyjdzie drozej,dlatego Niome sobie rezerwuje na pozniej,bo jak sie okaze ze okladki kariere szkolna zrobia,to ja do Niomy od razu na priva,hurtowo zamowie smiletongue_out
              A wogole to ty wiedz,ze Nioma to taki dzieciak,co to sie nie obrazi za “rezerwe“ tongue_out
              • piotr_57 Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 15:47
                payuta napisała:

> Piotrze,robaku mily smile
                > Wiem ze Nioma pierwszenstwo ma,ale jakos tak mi wyszlo ze tym allegro wyjdzie d
                > rozej,dlatego Niome sobie rezerwuje na pozniej,bo jak sie okaze ze okladki kari
                > ere szkolna zrobia,to ja do Niomy od razu na priva,hurtowo zamowie smiletongue_out

No, ja jakby trochę "nie o tym" big_grinbig_grin

> A wogole to ty wiedz,ze Nioma to taki dzieciak,co to sie nie obrazi za “r
                > ezerwe“ tongue_out

O! No popatrz smile Ja mam zupełnie inne zdanie na jej tematsmile
                Miałem z nią do czynienia. W mojej ocenie, to twarda i wyniosła kobieta. W moich oczach są to same zalety, ale to nie jest ani dziecko, ani kanapowy kociaczek, to raczej dorosła puma big_grin
                Pozdrawiam smile
                • payuta Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 15:55
                  Piotr,ona tylko tak udawala,przed toba tongue_out
                  Ja i tak ja dluzej od ciebie z forum znam,nananananaaaa smile
                  Ona se moze puma,tygrysica i diablica byc w jednym.Najwazniejsze ze taka jedna wazna rzecz na wlasciwym miejscu ma i to sie tylko u mnie liczy smile
                  Zreszta,kto sie bedzie gniewal na starsza powazna pania,jak ja????? Hmmmm,no kto???
    • payuta Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 15:21
      Mami ja kurtki nie szukam,wiec nie psuj mi tu topica,coooooo.
      • nioma Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 15:53
        Spoko, moge byc na liscie rezerw.
        Polecam sie na przyszlosc.
        • payuta Re: Moja wielka prosba o pomoc 27.08.12, 15:58
          nioma napisała:

> Spoko, moge byc na liscie rezerw.
          > Polecam sie na przyszlosc.
          >
          Wiem, i zapamietam na przyszlosc tongue_out
          @
    • eva-83 Re: Moja wielka prosba o pomoc 28.08.12, 03:03
      Hej, nie wiem czy juz zamowilas te okladki,w razie czego na przyszlosc mozesz zamowic na ebayu.Ja mieszkam w de i znalazlam tutaj,nie wiem jak sa po holendersku takie okladki,moze sama wpisz i poszukaj,nie musialabys tyle za przesylke placic i napewno szybciej by doszlo wink

link:www.ebay.nl/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=heftschoner&_sacat=See-All-Categories
      • eva-83 Re: Moja wielka prosba o pomoc 28.08.12, 03:24
        Znalazlam tez takie ( w sumie nie sa drogie 50 stuk-10 e) www.ebay.de/itm/VELOFLEX-HEFTHULLE-HEFTUMSCHLAG-HEFTSCHONER-5-ST-A4-TRANSPARENT-/230837073970?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item35bef63832.
        Jezeli bedziesz kiedys potrzebowala,moge zamowic i wyslac do holandi.Pozdrawiam.
        • payuta Re: Moja wielka prosba o pomoc 28.08.12, 08:12
          Ooooo,Eva smile Fantastycznie ,super dzieki smile
          Sluchaj,a w sklepach w DE mozna to kupic??? Bo ja w sumie mam do niemiec 25 km,po zakupy czesto tez tam jezdzimy,to i na przyszlosc moze mi sie przydac.
          Payuta
          Prawie szczesliwa smile
          • eva-83 Re: Moja wielka prosba o pomoc 28.08.12, 09:16
            Co do sklepow to sie nie orientowalam,ale moge to dzisiaj zrobic.Wydaje mi sie,ze w sklepach bedzie to duzo drozsze,no nic jak sie dowiem to dam znac wink
        • eva-83 Re: Moja wielka prosba o pomoc 28.08.12, 09:44
          payuta znalazlam w Tedim wink 5 st za 1 e (ale sa kolorowo-przezroczyste) tylko nie mam pojecia czy one sa tam calorocznie,czy tylko teraz przed szkola.Pozniej sie przejde na miasto i sie dowiem mniej wiecej ile kosztuje w takim normalnym papierniczym.Z mojego doswiadczenia wiem,ze tam maja ceny z kosmosu i pewnie za jedna musialabys zaplacic ok 1,50e.

Tutaj masz linka,sa po lewej stronie na samym dole.
          www.tedi-discount.com/fileadmin/templates/tedi/prospekt/aktion/P02_August_neu/blaetterkatalog/index.html
          • eva-83 Re: Moja wielka prosba o pomoc 28.08.12, 09:48
            Szkoda ze nie mozna postow edytowac,no coz musze napisac jeszcze jeden wink
            Myslalam ze gazetka otworzy ci sie od razu na tej stronie z tymi okladkami,ale nie,sa one na stronie 6 -Heftumschläge.
          • payuta Re: Moja wielka prosba o pomoc 28.08.12, 09:55
            Haaaaaaa,jestes genialna smile
            Sam Tedi nic mi nie mowi,nie wiem czy gdzies po moich drogach lezy sad
            Nieletnie ludzie zamowily nie kolorowe,wiec licze na Aurinko,ale dziewczyny moze wola kolorowe.????
            Eva,bo ja po niemiecku nic a nic,poszukasz mi jeszcze w jakich miejscowosciach ten Tedi urzeduje???
            Ach smile
            • payuta Re: Moja wielka prosba o pomoc 28.08.12, 10:06
              Evaaaaaaaaaaa smile Mam.Znalazlam!!!! Do najblizszego mam 15 km.Ooooooo jeeeeee smile
              Bardzo dziekuje.Wszystkim.
              Co ja bym bez tego forum zrobila
              tongue_out
              • eva-83 Re: Moja wielka prosba o pomoc 28.08.12, 10:13
                Super,Jakbys potrzebowala kiedys tych przezroczystych to moge zamowic na ebayu,a moze tez beda w tym Tedim??wiesz w takim prospekcie nie caly asortyment jest pokazany.Drugi taki tani discounter tj KIK.
            • eva-83 Re: Moja wielka prosba o pomoc 28.08.12, 10:09
              Tedi to w niemczech taki tani discounter,maja prawie wszystko w niskich cenach,przewazniepo 1e-2e.Jest tutaj bardzo popularny.Moge znalezc ci ten sklep,ale musisz mi mniej wiecej podac gdzie jezdzicie,do jakiego miasta,albo miasteczka.Szukalam i nie ma jako takiego spisu wszystkich filiali.
              • aurinko Payuta 28.08.12, 10:09
                Napisałam @
                • payuta Re: Aurinko 28.08.12, 10:14
                  A ja ci odpisalam tongue_out
    • b.bujak Re: Moja wielka prosba o pomoc 28.08.12, 19:16
      za moich czasów to się takie okładki samemu w domu żelazkiem zgrzewało smile
      • payuta Aurinko 11.09.12, 11:14
        Wlasnie odebralam koperte od pana listonosza. smile
        Bardzo dziekuje w imieniu swoim i dzieciakow smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka