Dodaj do ulubionych

Bardzo prosze o pomoc.

• malinowe_lody Re: Bardzo prosze o pomoc. 07.10.13, 14:24
      Kurier zamówiony na jutro. Wysyłam buty - kozaczki dla wszystkich dzieci i dla Ciebie, adidasy dla najstarszej, kurteczka dla średniej i dla syna, dla wszystkich po kilka sztuk odzieży - dresik, bluzeczki, spódniczka, bluza. najwięcej jak mówiłam dla synka ( kilka sztuk spodni, sweterek, bluzy, bluzeczki). Dla Ciebie swetry i kurtka. Nie wiem, czy wszystko będzie Ci odpowiadało, ale poszło wink
      • myfmyf Re: Bardzo prosze o pomoc. 07.10.13, 17:10
        O malinowe_lody , fajnie ze piszesz bo tez dzis szykuje paczke do Pauli. Nie wkladam zatem tego co juz wysylasz Ty , tylko to czego brakuje : a wiec kurtka dla najstarszej coreczki , 3x czapki , 3x rekawiczki i 3xcieple skarpeteczki plus troszke drobiazgow typu bluzeczki ,pizamka , dla sredniej coreczki ( 98 /104 cm ) Kuriera tez na jutro zamawiam
        • aurinko Re: Bardzo prosze o pomoc. 07.10.13, 23:20
          Poniżej wpisuję co wysłałam, bo może się okazać, że np. najstarsza będzie miała 5 kurtek a najmłodsza żadnej, albo chłopczyk będzie miał 5 par butów wink

Kurtke Campus damska
          Kurtke zimowa 116/122 dla dziewczynki
          3 kurteczki chlopiece dla najmlodszego
          Spodnie na szelkach ocieplane dla chlopca,
          Czapka cieplejsza chlopiec,
          Dwie bluzeczki z długim rękawem chlopiec,
          Pajac bawelniany do spania na 2 latka
          Kurteczka wiosenna dziewczęca 122,
          Sukienka wizytowa 116, dziewczynka
          Biala bluzka wizytowa 116, dziewczynka
          Tunika w krate nowa 116, dziewczynka
          Kilka bluzek z dlugim rekawem 116, dziewczynka
          Polar 122, dziewczynka
          Sweterek 3 latka, dziewczynka
          Sweterek 1,5-2 latka, dziewczynka
          2 bluzeczki ok 2 latka, dziewczynka
          Ciepla czapka 116, dziewczynka
          Adidaski Nike dł. wkładki 18/18,5cm
          Trzewiki Kornecki skorzane dla synka rozm. 22
          • meliba Re: Bardzo prosze o pomoc. 08.10.13, 08:08
            Paula, czy jeszcze czegoś Ci brakuje (zwłaszcza jeśli chodzi o ubranka dla synka)? Jeśli tak, napisz do mnie na gazetowy. Mam trochę ubranek po moim smyku.

Pozdrawiam
            • paulaaat Re: Bardzo prosze o pomoc. 08.10.13, 09:59
              Serdecznie dziękuję smilesmile
              oprócz tych rzeczy o których Panie pisały, to przydałyby się jeszcze rajstopki dla dzieci, bardzo chętnie piżamki lub śpiochy, podkoszulki lub body, i dresy dla maluchow. Dla córki średniej również bl. Z dlugim rękawem. I chciałabym zapytać czy ktoras z pan ma może folie przeciwdeszcowa do wózka podwójnego takiego rok po roku?
              • pysia_35 Re: Bardzo prosze o pomoc. 09.10.13, 23:29
                proszę o informację jakie rozmiary rajstop, dresów i piżamek : mam coś po synku, tylko nie wiem czy będzie dobre rozmiarowo.
                • paulaaat Re: Bardzo prosze o pomoc. 10.10.13, 12:30
                  Witam, dostałam wczoraj paczkę os Pani malinowe_lody, serdecznie dziękuję!
                  • paulaaat Re: Bardzo prosze o pomoc. 10.10.13, 13:59
                    Witam, właśnie dostałam paczkę od Pani Agnieszki, bardzo dziekuje
                    • paulaaat Re: Bardzo prosze o pomoc. 18.10.13, 09:28
                      Dziekuje serdecznie Wszystkim Paniom, które zechciały nam pomóc. Jestem ogromnie wdzięczna!
                      • paulaaat Pytanie 21.01.14, 10:04
                        Witam drogie Panie. Chcialabym poprosić o pomoc, dokładnie porade. Moja obecna sytuacja jest taka ze tak jak wcześniej pisałam chodze zaocznie do szkoły, w tej chwili dolaczylam do programy atywizacji zawodowej 18:25 firmy Profesja, na którym sa szkolenia, mam możliwość zrobienia kursow zawodowych i prawa jazdy, oraz roczny platny staz, mieszkam w hostelu. generalnie nasza sytuacja jeszcze jest dość trudna ale wszystko zmierza ku dobremu. jednak dowiedzieliśmy się ze hostel zostanie zamknięty. do końca czerwca możemy tu mieszkac. I moje pytanie dotyczy wlasnie mieszkan socjalnych i komunalnych. Bo jak wiem mogę w miejscu ostatniego zamieszkania starac się o takie mieszkanie. tu gdzie mieszkam trzeba przebywać na terenie miasta min. 5 lat aby się na liste wpisac. może ktoś się orientuje czy sa jakies możliwości aby jednak było to możliwe wcześniej. albo może jak to jest z mieszkaniami spoldzielczymi lub za tzw. odstępne? szukam jakiegokolwiek sposoby aby mieć gdzie mieszkac z dziecmi, żeby miały normalny dom. wiem o tym ze takie rzeczy trwaja mnóstwo czasu. nie chce i nie moge z ważnych wzgledow wracac do miasta rodzinnego. chciałabym już w koninie pozostać. zresztą dzieci już przywykly i widze ze czuje się dobrze. Proszę o porade. Z góry dziekuje
                        • prochottka1 Re: Pytanie 21.01.14, 15:33
                          kazde miasto ma inne zasady przyznawania lokali mieszkalnych
                          wiec najprosciej jest sie dowiedziec w danym miescie lub gminie
                          • paulaaat Prosba 13.04.14, 08:56
                            Witam Drogie Mamy smile Chciałabym zapytać czy może któraś z Was mogłaby nas trochę wesprzeć w postaci ubranek wiosennych dla dzieci. Ja bardzo chętnie również podzielę się ubrankami po swoich dzieciach gdyby komuś się przydały.
                            dla córeczki 6 letniej (r. 116-128, r. buta 28-29) przydałyby się spodnie przede wszystkim i bluzki z długim rękawem, chętnie jakas kurteczke wiosenna, sukienke.
                            dla córeczki 3 letniej (r. 98-104, r.buta 24-25) również przydalyby się bluzki z długim rękawem oraz chętnie sukienki lub spodniczki.
                            dla synka (r. 98, r. buta 24) przydały by się piżamki, spodnie, kurtka wiosenna.
                            chętnie również jakies zabawki gdyby ktoś miał niepotrzebne.

bardzo dziekuje wszystkich którzy będą chcieli nas wspomóc.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka