Dodaj do ulubionych

szukam forumowiczki

03.03.13, 08:15
Na pewno pamiętacie, coś z brajankiem w nicku miała. Agnieszka spod Częstochowy.

Agnieszko, jeśli to czytasz odezwij się do mnie.

A jeśli któraś z Was, drogie forumowiczki ma z nią jakiś kontakt, to też proszę żeby się do mnie odezwała, wówczas wyjaśnię o co chodzi.
Obserwuj wątek
    • szary-ludz Re: szukam forumowiczki 03.03.13, 09:02
      Tekst linka
      • madzix88 Re: szukam forumowiczki 04.03.13, 20:06
        szary ludziu, dziękuję bardzo, właśnie o bria-nka mi chodzi. Ale widzę, że dawno tutaj nie pisała...
        Nie ma nikogo, kto ma z nią kontakt?
    • madzix88 Re: szukam forumowiczki 07.03.13, 10:54
      Dziewczyny, uparcie dalej poszukuję kogoś kto ma jakiś kontakt do lub z Agnieszką.
      Pożyczyłam jej w zeszłym roku wózek jak jeździła z małym do szpitala. Zaznaczałam, że pożyczam a nie daję, bo wózek był prawie nowy a ja jeszcze jestem w wieku hm... rozrodczym smile
      I stało się. W rodzinie przybędzie jeszcze jeden członek i wózek mi potrzebny.
      Telefon, który do niej miałam nie odpowiada a wózek został przez kogoś dostarczony do szpitala, więc nie mam ani telefonu ani adresu, ani nawet nazwiska Agnieszki. Wiem, że w zeszłym roku mieszkała w Mstowie i tyle.
      Nie podejrzewam jej o celowe nie odzywanie się, niemniej wózek by się mi przydał.
      Poprzeglądałam trochę archiwum forum i wiem, że są forumki które wysyłały Agnieszce paczki. Może któraś z nich się odezwie?
      • hugo43 Re: szukam forumowiczki 07.03.13, 15:55
        ja zaraz przejrze poczte,bo na 100% wysylalam jej paczke.jak znajde jej meila,to napisze o co chodzi i poprosze o kontakt z tobasmile
    • bria-nek Re: szukam forumowiczki 07.03.13, 16:35
      madzix88, przepraszam ze dopiero teraz odpisuje, od pazdziernika do konca grudnia bylam w szpitalu w wyniku udaru bez dostępu do neta. Poza tym odeszlam od meza, wiec i adres mstowski i nr tel ktory mialam sa nieaktualne. Oczywiscie wozek Ci oddam, taka byla umowa, musimy sie jedynie umówic na sposob, napisz do mnie na gazetowego, chcialam ja, ale nie aktywowalas profilu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka