Dodaj do ulubionych

bardzo potrzebuje pomocy dla babci.

02.05.13, 13:59
Witam ,
Tak jak w tytule bardzo potrzebuje pomocy dla swojej 75 letniej, która 15 lat temu sama wyprowadziła się do Szczecina i w tym momencie jest tam sama, ja mieszkam w warszawie tutaj mam prace i male dziecko. Babcia ma problemy z pamięcią i dlatego zalezy mi jedynie na pomocy takiej aby ktos tam mógl chociaż zajżeć i dac mi znać czy wszystko u niej dobrze, ktoś kto chwilę z nią normalnie porozmawia ja pomoc finansową biorę na siebie, w tej chwili zależy i aby ktoś mógl tam pójsc i podlączyć babci dekoder do tv naziemej. bardzo proszę joanna-zajac85@wp.pl
Obserwuj wątek
    • hugo43 Re: bardzo potrzebuje pomocy dla babci. 02.05.13, 14:51
      moze ktos moglby zamieszkac z babcia,na zasadzie pokoj za opieke i towarzystwo?
      • bj32 Re: bardzo potrzebuje pomocy dla babci. 02.05.13, 15:22
        Generalnie jeśli babcia ma problem z pamięcią, to można by było postarać się o orzeczenie i pogadać z pielęgniarką socjalną.
        Szczerze mówiąc na forum działa ileś - sporo - godnych zaufania osób, ale nie wiesz, kto Ci się zgłosi prywatnie... A jeśli zatrudnisz kogoś na godzinę dziennie... Będzie większa pewność. I w razie czego będziesz wiedziała, kto babci rąbnął skarpetkę ze złotem wink

W kwestii dekodera - wiem, że w wolontariacie są oddelegowani harcerze. Skontaktuj się może ze szczecińskim ZHP. Są przeszkoleni, nic nie oferują, nie sprzedają i tylko podłączają. Była informacja w TV.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka