alex7809
15.07.13, 17:20
Witam serdecznie aniołki , pisze choć wiele razy zastanawiałam sie czy napisac ale-świat do odważnych należy i oto jestem , jestem mama10 latka ktorego pasja jest taniec wszedzie gdzie tylko sie ruszy tanczy , nie sposob sprostac jego marzeniom ale na glowie staje aby spełniać je. Myslałam ze po przeprowadzce moje zycie nabierze kolorów , mąż wrócił, rodzica w kąplecie ale iestety nie na długo szczescie trwało jak dobrał nam sie komornik teraz mamy 1168 zł i sama nie wiem co robic ? dlaczego zaraz opisze czynsz 380 gaz 200 swiatło 150 telewizja 100 tańce małego 120 . czyli co zostaje nic , dodatkowo staralismy sie o 2 dzieciątko i co są dwie fasolki , ja nie moge iść do pracy boje sie o dalsze życie . Nie mamy zasiłku bo liczą sie brutto, dofinansowanie mamy ok 100 zł, ale rodzinne niestety - kryterium przekroczone . Moje panie jakbyście mogły coś poradzić wszystko przyjmę poród mam na 23 stycznia wiec jeszcze troszku jest czasu ale jak pomyślę o całej reszce , pampersy, ubranka, to mi siez łóżka nie chce wychodzić .Pozdrawiam.