payuta
06.11.13, 11:31
Kazdy potrzebujacy zaklada swoj osobny watek,to po pierwsze,a po drugie zapoznaj sie z zasadami panujacymi na tym forum. Prywatnie na mailu umawiamy sie na kawe,podajemy sobie adresy i numery telefonow,wszelkie inne informacje zwiazane z sytuacja i pomoca,zalatwiamy TU na forum.
Zapoznaj sie.Syn ci moze pomoc jak nie rozumiesz i nie wiesz.
forum.gazeta.pl/forum/w,615,127121701,127121701,jesli_oczekujesz_pomocy_przeczytaj.html
Autor: bobo753 03.11.13, 22:28
Dzięń dobry . Jestem w trudnej sytuacji . Mam na utrzymaniu 4 dzieci ,pracuje tylko mój mąż zarabia najniższą krajową . Mamy dość spore zadłużenie na mieszkaniu i grozi nam eksmisja .Boimy się że los dzieci jest nie pewny . A więc zwracam się do ludzi dobrego serca wszelkie informacje udzielę przez e-mail ewunia75-75@o2.pl z góry serdecznie dziękuje
Autor: bobo-753 05.11.13, 21:50
Dodaj do ulubionych Skasujcie
Odpowiedz cytując Odpowiedz
Dzięń dobry . Jestem w trudnej sytuacji . Mam na utrzymaniu 4 dzieci ,pracuje t
> ylko mój mąż zarabia najniższą krajową . Mamy dość spore zadłużenie na mieszkaniu grozi nam eksmisja .Boimy się że los dzieci jest nie pewny . A więc zwracam sie
o wsparcie finansowe jak i żywnosc wszelkie informacje udzielę przez e-mail bobo-753@
gazeta.pl mieszkam bez zameldowania korzystam z pomocy społecznej otrzymuje żywnosc ubrania z karitasu niemamy zadnych zasiłku dzieci mamy 4 blizniaki lat 11 syn lat 14 córka lat 18 maiszkam w wojewóctwie zachodniopomorskim jest mi bardzoprosze o pomoc jakom kolwiek