prykoza
05.03.14, 12:53
Witam wszystkie e-mamy. Był czas czy że korzystałam z Waszej pomocy za co będę wdzięczna do końca życia za co bardzo DZIEKUJE. Moje życie trochę się zmieniło , długo by opowiadać .Obecnie jestem bardzo szczęśliwa bo po 12 latach oczekiwania na mieszkanie komunalnego dostałam przydział, dzień w którym oglądałam nie mogłam opanować łez. Nie mam jeszcze kluczy bo droga nie łatwa muszę wpłacić kaucje , jakiś remont ,mieszkanie jest w starym budownictwie wc na klatce schodowej , na piece bez ciepłej wody ,ale ja i tak się bardzo cieszę . Obecnie mieszkam na wynajętym jeszcze . Nie mam żadnych swoich mebli ,łóżek , stołu itp.. mam sprzęty kuchenne. Dałam już ogłoszenia na naszym portalu, byłam w pck , u zakonic , w karanie czy coś może mają ale nic, z ogłoszenia też nikt się nie zgłosił. Wiadomo wszystko wiąże się z kosztami , bo mieszkam tu w Elblągu a swoje rzeczy mam w innej miejscowości . Na dzień dzisiejszy nie pracuje utrzymujemy się z alimentów i rodzinnego 1200 zł razem , z czego 850 zł za wynajem opłacam. Bardzo bym prosiła o pomoc pomocne e mamy , może ktoś z Was mieszka w Elblągu lub okolicach coś mi doradzi , porozmawia zapraszam .
Bardzo proszę o wsparcie nie mam podstawowych rzeczy jak pościel,firanki ,zasłonki, karnisze, miseczki ,czajnik itp...Proszę o żywność czy środki czystości po opłaceniu tego wszystkiego na nic już nie pozostaje mi . Jak zbiorę papiery wyśle do BJ.