slonce579 29.08.04, 21:07 Oddam bardzo sliczny kosz do spania dla maluszka odbiór w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzek2 Re: Oddam kosz do spania Kraków 29.08.04, 22:50 A czy to jest taki specjalny kosz czy po prostu coś nadającego się dla maluszka? Bo jeśli jakoś da się tam włożyć pościel (chodzi mi głównie o to, jakie prześcieradło) to byłabym zainteresowana. Gdzie mieszkasz w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
joawasik Re: Oddam kosz do spania Kraków 30.08.04, 11:24 Jeżeli to jeszcze aktualne to jestem zainteresowana Proszę o informacje na maila joawasik@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agula.75 do Marzek !!!!!!!!!! 30.08.04, 11:41 Hej .Taki kosz to super sprawa ,my tez taki mamyJak wezmiesz go od slonca to daj znac to dam ci posciel taka malutką Daj mi wczesniej znac bo Darek bedzie w Krakowie juz w srodeto przy okazji podwiezie ci posciel.Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Oddam kosz do spania Kraków 30.08.04, 12:52 Słońce, napisałam jeszcze na Twój priv, bo nie odpiowiadasz na razie na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
slonce579 Re: Oddam kosz do spania Kraków 30.08.04, 17:25 Sorki byłam zajeta przyjechali moi rodzice w odwiedziny mieszkam przy al.3Maja5 napisze wiecej na priw. Odpowiedz Link Zgłoś