Dodaj do ulubionych

Potrzebujemy pomocy

31.01.15, 00:58
Witam,
Drogie mamy jestem samotna mama , wychowująca syna 9 letniego .Mieszkamy w małym miasteczku w Wielkopolsce. W chwili obecnej pracuje na zlecenie niestety z mojej pensji i alimentów na syna nie jestem w stanie ogarnąć wszystkiego. Po zrobieniu opłat zostaje nam na zycie ok 300 zł.. Żyjemy skromnie i jedynie czego nam potrzeba to ubrań dla mnie i dla synka .Może macie po swoich dzieciaczkach i po sobie to przyjmiemy .Zdaję sobie sprawę ,że każdemu jest ciężko ,ale może i nam ktoś pomoże.
Pozdrawiam cieplutko
Obserwuj wątek
    • atena12345 Re: Potrzebujemy pomocy 31.01.15, 17:11
      forum.gazeta.pl/forum/w,615,155056510,155056510,Zasady_korzystania_z_pomocy_.html
      • mariolam39 Re: Potrzebujemy pomocy 31.01.15, 21:51
        Czyna te wszystkie zapytania ,mam odpowiedzieć tutaj ? bo chyba troszkę miejsca zajmą te wszystkie odp smile
        • julka-4 Re: Potrzebujemy pomocy 01.02.15, 09:28
          Tak , na pytania z wątku masz odpowiedzieć tutaj. A dokumenty wysłać do moderatora.
          • mariolam39 Re: Potrzebujemy pomocy 01.02.15, 12:46
            poprosiłam tylko o ubrania a tutaj jak bym składała wniosek o kredyt smile
            • miedzymorze Re: Potrzebujemy pomocy 01.02.15, 13:06
              jak nie chcesz odpowiadać to proś na Oddam-przyjmę wink
              pozdr,
              mi
              • mariolam39 Re: Potrzebujemy pomocy 01.02.15, 13:08
                ale przeciez nie napisałam,ze nie chcę smile opisze jak najbardziej
            • juli52 Re: Potrzebujemy pomocy 01.02.15, 13:09
              Te ubrania ktoś kupił za pieniądze i za pieniądze je wysyła. Sporo się tu przewinęło pseudo potrzebujących / oszczędzających na paczkach od dobrych ludzi.
              Proszę się więc nie dziwić, że taka procedura obowiązuje. Jeśli nie ma się nic do ukrycia i pomocy faktycznie potrzebuje, to takie rozwiązanie nie stanowi problemu.
              Dokumenty idą do zaufanej osoby, która nie rozsyła ich po adresach e-mail ani nie upublicznia danych a jedynie potwierdza ciężką sytuację.
              • mariolam39 Re: Potrzebujemy pomocy 01.02.15, 13:20
                do juli52 rozumiem ,jak najbardziej smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka